עוסק פטור, תשלום על כתיבת סיפורים, איך זה הולך יחד?

• הוסף לסימניות
1. יש לי עוסק פטור.
2. ואני גם כותבת וצריכה להוציא קבלות או אישורים או לא יודעת מה.

הבנתי שזה לא הולך יחד. כעוסק פטור אני לא יכולה לקבל שכר על סיפור שכתבתי לעיתון.
מה אני צריכה לעשות? עם מי צריך לדבר? מה ההגדרות של המסמך שאני צריכה להוציא?
אשמח שתעזרו לי לצאת ברורה מהפלונטר, כי לפי השאלות - גם לי עצמי לא ממש ברור מה קורה ואיך מתקדמים הלאה.

• הוסף לסימניות
הולך ביחד מצויין.
יש לי עוסק פטור ואני מוציאה קבלות לעיתון.
דרך האתר:
https://www.myofficeguy.com/
מערכת ידידותית נוחה ביותר. עד 10 מסמכים בחודש השימוש חינם.

• הוסף לסימניות
כנל.
עשיתי תאום מס סופרים לעיתונים,
והלקוחות שלי מקבלים קבלות.

• הוסף לסימניות
ייתכן שדורשים ממנה חשבונית מס דווקא ולא מסתפקים בקבלה?!

• הוסף לסימניות
כנל.
עשיתי תאום מס סופרים לעיתונים,
והלקוחות שלי מקבלים קבלות.
כנראה שזה מה שאני צריכה? כי מי שעובדת שם בניהול חשבונות בדקה עבורה והראתה לי שאין לי אפשרות להוציא קבלות על סיפורת.
אוף, אני אפסית בתחום הזה. בורה ועמת הארץ.
נס שיש לי איפה להעזר...

• הוסף לסימניות
כנראה שזה מה שאני צריכה? כי מי שעובדת שם בניהול חשבונות בדקה עבורה והראתה לי שאין לי אפשרות להוציא קבלות על סיפורת.
אוף, אני אפסית בתחום הזה. בורה ועמת הארץ.
נס שיש לי איפה להעזר...
אפשר להוציא קבלה על סיפורת. זה א.
ב. עדיך לך דרך עוסק פטור.
את הולכת למס הכנסה (אם היית ירושלמית באמת, הייתי מנחה אותך לסנטר 1), מבקשת תאום מס, ומביאה להם מספר תיק ניכויים. הם מנפיקים לך, ואת מביאה למשלמים.

אגב, ישאופציה להוציא טופס מקוון כזה. אבל נראה לי רק למי שהגיש גם שנים קודמות.

• הוסף לסימניות
אפשר להוציא קבלה על סיפורת. זה א.
ב. עדיך לך דרך עוסק פטור.
את הולכת למס הכנסה (אם היית ירושלמית באמת, הייתי מנחה אותך לסנטר 1), מבקשת תאום מס, ומביאה להם מספר תיק ניכויים. הם מנפיקים לך, ואת מביאה למשלמים.

אגב, ישאופציה להוציא טופס מקוון כזה. אבל נראה לי רק למי שהגיש גם שנים קודמות.
מה לעשות, היום אני אשדודית.
בכל אופן, המון תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה