עוף בגריל

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התחלתי את הסטאז' שלי בצלומי אוכל.
תגובות יתקבלו בברכה.

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 789.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
התאורה יפה, הזווית לא.

• הוסף לסימניות
הזווית של העוף או של התמונה? מאיזה זווית היית מצלמת?

• הוסף לסימניות
העוף. מזווית שלא רואים עצמות וכד'

• הוסף לסימניות
בענין התאורה - לא אהבתי, נראה שיש פה אור ישיר וחזק מאד שקצת פגע בצילום,
עדיף היה תאורה פחות ישירה,
בענין הזוית - פחות עצמות ויותר עוף...

בהצלחה בתחום! עושה רושם שעם מעט שינויים פה ושם זה ילך לך מצוין!

• הוסף לסימניות
נכון שיש חלקים יפים יותר בעוף,זו היתה הזווית הטובה ביותר לחלק זה.(הצד השני היה כנף - שנראה ממש זוועה.)

• הוסף לסימניות
הצילום טוב. הויזואל לטעמי לא.
הייתי עושה לו רקע יותר כהה, מתאים יותר לעוף הכהה.
הפסטליות פה לא כ"כ מתאימה.

• הוסף לסימניות
הצילום מהמם.
ולדעתי זה יפה ככה עם רקע בהיר.

הצלחות

• הוסף לסימניות
בגדול - תאורה הולמת - סטייל לא.

1. הרקע הקר והפסטלי הינו אנטי תזה לעוף חם בגריל - אינו מוסיף תאבון דבר קריטי בצילום מזון.
2. זוית הצילום מציגה גוש עב"מי למדי רצוי למצוא זוית בה כל יחד יוכל לזהות שזה עוף.
(אם זה שלם אז מהצד, אם דגל וכד' מלמעלה יותר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;788383:
בגדול - תאורה הולמת - סטייל לא.

1. הרקע הקר והפסטלי הינו אנטי תזה לעוף חם בגריל - אינו מוסיף תאבון דבר קריטי בצילום מזון.
2. זוית הצילום מציגה גוש עב"מי למדי רצוי למצוא זוית בה כל יחד יוכל לזהות שזה עוף.
(אם זה שלם אז מהצד, אם דגל וכד' מלמעלה יותר)

יפה הגדרת.

אולי כדאי לחשוב לצלם את רבע העוף ולא חצי חזה עם עצמות...

• הוסף לסימניות
בסך הכל זה נראה מגרה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתמונת אוכל טובה נמדדת בזה אם בא לי להכניס את זה לפה או לא...
ואת העוף הזה, איך לומר... לא ממש הייתי מכניסה...
זה שהתאורה טובה והצבעים טובים (אם כי הייתי מכניסה פה גוונים יותר חמים ברקע כמו כלי הגשה או מפה או מפית בגוונים חמים) לא מספיק כדי שהתמונה הזו תהיה טובה.

וכשיש מצב שהמנה בעצמה לא מחמיאה (כמו פה) אולי אפשר לצלם את המנה במבט מלמעלה ושהרקע והסגנון ימשכו את העין יותר מהמנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;788628:
אני חושבת שתמונת אוכל טובה נמדדת בזה אם בא לי להכניס את זה לפה או לא...
ואת העוף הזה, איך לומר... לא ממש הייתי מכניסה...
זה שהתאורה טובה והצבעים טובים (אם כי הייתי מכניסה פה גוונים יותר חמים ברקע כמו כלי הגשה או מפה או מפית בגוונים חמים) לא מספיק כדי שהתמונה הזו תהיה טובה.

וכשיש מצב שהמנה בעצמה לא מחמיאה (כמו פה) אולי אפשר לצלם את המנה במבט מלמעלה ושהרקע והסגנון ימשכו את העין יותר מהמנה...

תמונת אוכל אכן צריכה להראות מגרה,
ותאורה וצבעים טובים הם חלק מהדברים שגורמים לאוכל בתמונה להראות מגרה.
הזווית שבה האוכל מונח היא רק עוד אלמנט שקובע אם האוכל נראה טעים או לא.
הי, בעצם נראה לי שחזרתי על מה שאת אומרת...

אגב תודה לכל המגיבים, זה מאד עוזר לדעת איך אתם הייתם משדרגים את התמונה.

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה לראות איך את נבנית מביקורת!!!

• הוסף לסימניות
נראה שהעוף לא "יושב" על הצלחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;789312:
נראה שהעוף לא "יושב" על הצלחת.
הי.. אתה צודק. לא שמתי לב. הצל אכן מדגיש את זה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתוספת סלט צבעוני בויזואל, איזה עגבנית שרי ועלה ירוק רענן היה משלים ונותן חיות לתמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה