דרוש מידע עוף מקולקל ללא חשבונית קניה

• הוסף לסימניות
קניתי עוף קפוא באחת הרשתות הגדולות
אחרי מספר שעות במקרר שמתי לב שיש לו ריח נוראי (משום מה לא הרחתי את זה בזמן הקניה, אבל שמעתי שההקפאה מטשטשת ריח מקולקל)
הגעתי לסניף והם דורשים חשבונית
הסברתי להם שלא שמרתי את החשבונית כי לא היה בדעתי להחליף אף אחד מהמוצרים שקניתי

השאלה שלי מה החוק אומר במצב כזה
כלומר, ברור שאם אני רוצה להחליף חובה עלי לשמור את החשבונית
האם מותר להם לדרוש זאת גם במצב שהמוצר היה מקולקל?

• הוסף לסימניות
אם יש לך את שעת הקניה המדויקת הם יכולים לשחזר את החשבונית
סכום לתשלום גם יועיל

• הוסף לסימניות
למה לא להתקשר למשווק/חברה?
למה שהם יזכו אותי?
הם יכולים להגיד שהבעיה באחסון לא נאות של הרשת עצמה, לא?
אם יש לך את שעת הקניה המדויקת הם יכולים לשחזר את החשבונית
סכום לתשלום גם יועיל
במזומן אין להם דרך לשחזר וגם לי אין את השעה המדוייקת

• הוסף לסימניות
היה לי שבוע שעבר, קניתי משהו עם תאריך טוב והוא היה חמוץ
התקשרתי לחברה, הם אמרו שכנראה היה בעיה ב.... (לא יודעת בדיוק!), ואני אמורה לקבל פיצוי בדואר.

הייתי מנסה להתקשר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה