דרוש מידע עוצו עיצה .....איך מעסיקים ילדים קטנים אצל אורחים

• הוסף לסימניות
יש לי כמה ילדים קטנים בבית ב"ה
אני מרגישה שכשאנחנו יוצאים לטיול משפחתי (מורחבת)בטבע , בפארק או סוג "על האש"או אפילו אצל השוויגער
אני מוצאת את עצמי בקושי נהנית
למה ? כי צריך לעקוב אחר הילדון שלא ילך בטעות לכביש , ואם זה אצל השוויגער אז של איגע במגירות ולא יקפוץ על הספות ולא יבכה על שטויות את התינוקת להאכיל ולהרדים ולבדוק למה היא לא רגועה ,ואת בן ה7 שיהיה בסביבה .
אני תוהה לעצמי האם לא נצא לטיולים מהסוג הזה ? האם לא נלך לחג בעקבות זה ?
כי הרי בבית יש לכל אחד את הסביבה הטיבעית שלו וממילא יותר קל ........מה דעתכן

• הוסף לסימניות
אני מרגישה שכשאנחנו יוצאים לטיול משפחתי (מורחבת)בטבע , בפארק או סוג "על האש"או אפילו אצל השוויגער
למה ? כי צריך לעקוב אחר הילדון שלא ילך בטעות לכביש , ואם זה אצל השוויגער אז של איגע במגירות ולא יקפוץ על הספות ולא יבכה על שטויות את התינוקת להאכיל ולהרדים ולבדוק למה היא לא רגועה ,ואת בן ה7 שיהיה בסביבה .
מבינה אותך מאד...
בעיה מוכרת לגמרי...
לא חושבת שיש פיתרון לבעיה, ובפרט אצל השוויגער שאז מטבע הדברים את יותר לחוצה שהקטנצ'יק לא יפדח....
ובגלל זה הוא תמיד מפדח פי שלוש...:eek::eek:

• הוסף לסימניות
הילדים נהנים?
זה גם סיבה לצאת.
הרבה פעמים יוצאים לצד השני רק בשביל הבעל והילדים. אבל בעלך צריך לנסות לפצות אותך על זה (בהתאם למה שנכון לשניכם: קצת יותר עזרה. אחריות על הילד הגדול שיהיה עסוק עם בן דוד בגילו וכדומה)

• הוסף לסימניות
מחילה על השאלות האולי מיותרות, אבל:
הסברת להם אי פעם איך מתנהגים בבית של הסבתא, או שזה רק בזמן אמת?
יכול להיות שהם מרגישים שאת לא תנזפי בהם ליד החמות ולכן הם מרשים לעצמם?

כי אני אמא ממש רעה בקטע הזה.
אם באים אלי אורחים והילדים הולכים לבדוק גבולות, אני אומרת בצורה ברורה: אפילו שבאו אלינו אורחים, אני עדיין לא מרשה לעשות את זה ואת זה,

• הוסף לסימניות
מבינה אותך מאד...
בעיה מוכרת לגמרי...
לא חושבת שיש פיתרון לבעיה, ובפרט אצל השוויגער שאז מטבע הדברים את יותר לחוצה שהקטנצ'יק לא יפדח....
ובגלל זה הוא תמיד מפדח פי שלוש...:eek::eek:
בדיוק ........נגעת בנקודה :(:censored::giggle:

• הוסף לסימניות
א. לא להיות בלחץ שהילד היה בסדר, גם השוויגער שלך גדליה ילדים... הילד שלך ירגיש פחות לחץ וגם יהיה יותר בסדר, במידה ויש פדיחה את מחייכת ברוגע נשארת רגועה ומקסימה.
ב. את נמצאת יותר מכמה שעות תצאי איתם לגינה.
ג. יכול להיות שכדאי להגיע עם משחק שלא מתפזר בובה גמבוי....
בהצלחה

• הוסף לסימניות

אם באים אלי אורחים והילדים הולכים לבדוק גבולות, אני אומרת בצורה ברורה: אפילו שבאו אלינו אורחים, אני עדיין לא מרשה לעשות מסקימה ממש לא לשכוח גבולות.

• הוסף לסימניות

אם באים אלי אורחים והילדים הולכים לבדוק גבולות, אני אומרת בצורה ברורה: אפילו שבאו אלינו אורחים, אני עדיין לא מרשה לעשות את זה ואת זה,
כמה תוכלי להציב גבולות לילד בן שנתיים שבקושי מבין אם את כועסת , צוחקת מבקשת או דורשת
ומחזיר לך איזה מילה לא הכי מובנת בעולם ואז זהו את מעלה צחוק ומכאן הכל הסטוריה
או עד כמה תוכלי לחנך תינוקת בת חודשיים שלא רגועה ואת מבחינתך מנסה את כל האפשרויות וככל שאת מנסה היא יותר צורחת , (אולי היא מרגישה שזה לא המיטה שלה או רעש תעמולה .....אולי )

• הוסף לסימניות
כמה תוכלי להציב גבולות לילד בן שנתיים שבקושי מבין אם את כועסת , צוחקת מבקשת או דורשת
או עד כמה תוכלי לחנך תינוקת בת חודשיים שלא רגועה ואת מבחינתך מנסה את כל האפשרויות וככל שאת מנסה היא יותר צורחת , (אולי היא מרגישה שזה לא המיטה שלה או רעש תעמולה .....אולי )
לילד בן שנתיים אפשר להציב גבולות, אמנם אי אפשר לדרוש ממנו כמו מילד בוגר אבל דברים בסיסיים בהחלט אפשרי.
וזה תלוי רק בך ובמה שאת משדרת לו, אם את מבקשת ממנו משהו והוא עונה לך ואז את פורצת בצחוק אז הוא מבין שהבקשה שלך היא בגדר בדיחה משהו שאפשר לצחוק איתך עליו- ואז למה שהוא יעשה את מה שאת מבקשת?
ובגיל הזה הם כבר מבינים מה ההבדל בין כועסת לבין צוחקת.

• הוסף לסימניות
כן, הולכים פחות
אם יותר קל לי בבית, למה להציק לעצמי ולילדים?
והולכים לטיולים מגינה לגינה, הם לא צריכים יותר מזה.

• הוסף לסימניות
ללכת לאמא של בעלך יש הרבה דברים טובים מזה.
א. הסבתא גם רוצה נחת, וגם הקשר נהיה טוב יותר.
ב. הילדים לומדים מצבים מסוימים.
ג. לך יש קשר איתם.
זה בסדר שילד לא תמיד מתנהג טוב ממש רגיל.
יכול להיות שנוח לה להראות שהיא לא זוכרת כדאי שתלחצי ותשמרי אליהם, ואת שומרת ולא נלחצת, יש גבולות, וגם אמא גאה בילדים שלה, גם השויגר שלי היתה בהתחלה כך ואני היתנהגתי משמחה וגבולות לא היסתכלתי לצדדים, היום יודעים להעריך. כך בכל אופן נראה לי, אבל מה שבתוך אני מרגישה מצוין, וזה הכי חשוב.

• הוסף לסימניות
מלחיץ אותך שהתינוק בוכה אצל השוויגער?
הוא תינוק לא? ולגבי הילדים
דברים שמאד מפריעים להורים או שוויגער אני מעירה להם כל השאר אני זורמת
ואם רואים שזה ממש לא לעניין אז באמת עדיף להשאר בבית
מאשר להרוס את שמחת החג עם מתחים ולחצים וחוסר נעימות .

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הילד שלך,
וברור שיש הבדלים ענקיים בין הילדים גם באותה משפחה, (יוכיח הקטן אצלי שבשונה מאחיו הגדולים שומע "לא" וממשיך בסורו)
אבל אם לפני שהולכים לסבתא את אומרת לו בפנים רציניות אצל סבתא אני לא מרשה לפתוח מגירות/לטפס על החלונות/לעלות על השולחן.
למה את חושבת שהוא לא יבין?
אגב, הוא עושה שם דברים שגם בבית את לא מרשה?

• הוסף לסימניות
זה השנים הקשות...
עוד קצת זמן כשהגדולים גדלים - הם מעסיקים את הקטנים, הם כבר דוגמא לקטנים, ולא צריך לומר כל הזמן מה מותר ומה אסור....
ואז זה עולם אחר. בעז''ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה