עוצו עצה - שאלה למומחים!

• הוסף לסימניות
שלום לכולכם!
אני צופה מידי פעם ביצירותיכם בפורום וממש נהנית.
מצאתי לנכון להפנות אליכם שאלה בתקוה שכבעלי נסיון תוכלו לעזור לי.

אני עושה כעת את צעדי הראשונים בתחום הציור הדגיטלי, ומסיימת כרגע קורס איור ב"פרוג". לראשונה בחיי מסרתי קבצים להדפסה ( ב "דטה-פרינט" ב"ב, אם זה משנה..) וכשהתקבלו התוצאות חשכו עיני.....
כל קשר בין הגוונים שעל הנייר לאלו שעל מסך המחשב מקרי בהחלט...
לדעתי ייתכן והבעיה נעוצה במסך המחשב שלי, מכיוון שכבר קרה שפתחתי קבצים במחשבים אחרים והם אכן נראו אחרת. אבל אני לא ממש בטוחה בזה.
מה לדעתכם הבעיה? כיצד ניתן לפתור אותה?

אשמח מאוד להעזר בכם!!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
משבר הדפוס.

ינחם אותך, אם אגלה לך, שאני לא מכיר גרפיקאי שזה לא קרה לו ?!

ובכן,
לכולנו זה קרה. זה חייב לקרות, כי באמת אין קשר בין צבעי מסך לצבעי דפוס.

בשביל לעזור במקרה הספציפי הזה, חייבים יותר פרטים. באיזה MODE עבדת בפוטושופ? איך סגרת את הקובץ? על איזה חומר הדפסת? כל דבר משנה.

שנית, עצה טובה. תמיד תמיד, יש לעשות הדפסת ניסיון, לפני שמדפיסים.

לעזרה עוד יותר ספציפית, תוכלי ליצור אתי קשר ישיר.

• הוסף לסימניות
ניחמתני.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה