דרוש מידע עוקץ או שאני עשירה ??

• הוסף לסימניות
נשלח אליי בוואטסאפ...
יודעת שיש עוקצים שנשלחים באמייל, בוואטסאפ לא שמעתי...

זה תוכן ההודעה:

Bravo!! Your• number has been luckily selected as the winner of $750,000 USD in the WHATSAPP Promo programme for our customers. Please send your winning NO:WHAP-US/U670. To this Email: כאן היה רשום כתובת אימייל ... for more information. Note that this message is confidential

• הוסף לסימניות
תרגום גוגל
בראבו!! למרבה המזל, המספר שלך נבחר כמנצח ב-$750,000 USD בתוכנית WHATSAPP Promo עבור הלקוחות שלנו. אנא שלח את ה-NO:WHAP-US/U670 הזוכה שלך. למייל זה: כאן היה רשום כתובת אימייל ... למידע נוסף. שימו לב שהודעה זו היא חסויה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה לעשות עם שולח ההודעה לחסום/לדווח?

• הוסף לסימניות
אחותי קבלה הודעה שהחבילה שלה משיין התקבלה והיא בקלקיליה הפניה הייתה מאותה חברה רק עם שוני קצת בשם
כתוב לתת פרטים ואשראי לראות איך שהיא תקבל את זה למרבה המזל היא פנתה לחברת השליחויות של שיי המקורית וראתה שהם כותבים שיש חברה אחרת שעוקצת רבים בימים האחרונים תחת אותו שם ראו לא לתת פרטים זהירות ,מלחיץ!!!
אני ישאל אותה איזה חברה ואני ירשום

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אחותי קבלה הודעה שהחבילה שלה משיין התקבלה והיא בקלקיליה הפניה הייתה מאותה חברה רק עם שוני קצת בשם
כתוב לתת פרטים ואשראי לראות איך שהיא תקבל את זה למרבה המזל היא פנתה לחברת שליחויות וראתה שהם כותבים שיש חברה אחרת שעוקצת רבים בימים האחרונים תחת אותו שם ראו לא לתת פרטים זהירות ,מלחיץ!!!
אני ישאל אותה איזה חברה ואני ירשום
מלחיץ ביותר
אנחנו קונים הרבה באתרים האלו

• הוסף לסימניות
גם אני עשיר :p
מה שלומך היום? ראשית, אני חייב לבקש את אמונכם בעסקה זו, מתוקף אופייה כסודי לחלוטין וסודי ביותר. כתבתי לך בעבר ואני כותבת את הפרטים המלאים.

למרות שאני יודע שעסקה בסדר גודל כזה תגרום לכל אחד לחשוש ולדאוג, אני מבטיח לך שהכל יהיה בסדר בסופו של יום.

הרשו לי להתחיל בכך שאציג את עצמי כראוי בפניכם. אולי יפתיע אתכם שתקבלו ממני מייל זה מכיוון שלא הייתה בינינו התכתבות קודמת. שמי הוא עורך דין נלסון בייל. עו"ד אישי של מרשי המנוח ד"ר משה

הוא מת בתאונת דרכים שהתרחשה ב-15 ביולי 2015, ולא הותיר שום תיעוד של משפחה או משפחה כלשהי, מאז כל הפניות שלי כאן כדי לאתר את כל קשרי המשפחה המורחבת של לקוחותי התבררו כבלתי מוצלחות.

לפיכך החלטתי לחפש בשמו ברשומות הציבוריות כדי לאתר כל אחד מבני משפחתו המורחבת ומכאן שראיתי את שמך והחלטתי ליצור איתך קשר לאחר הצגת שמך לבנק, אני יודע שאולי אינך קשור אליו מבחינה ביולוגית אבל אתה בעלי אותו שם זו תהיה העברה קלה מאחר והבנק ביקש ממני ליצור איתך קשר כקרובי משפחה כדי לרשת את עיזבונו.

החלטתי ליצור איתך קשר כדי לאפשר לנו לאחזר את הפיקדון הזה מהבנק שבו הוא מופקד.

לפני תאונת הדרכים שגבתה את חייו, הוא הפקיד סכום כולל של $5,500,000.00 (חמישה מיליון וחמש מאות אלף ארצות הברית
דולרים בלבד) בבנק כאן.

הבנק האמור הורה לי להציג את בן משפחתו (יורש/יורש) להגיש תביעה או שהפיקדון יחורם ויועבר ללשכת הממשלה כקרן שלא נתבעה. בהקשר לכך, אני מבקש את הסכמתך להציג כבני משפחתו של המנוח על מנת שקרן העיזבון תשוחרר לך והתכולה תחולק בינינו ביחס של 60% עבורך, 40% עבורי.

כל מה שאני דורש ממך הוא שיתוף הפעולה הכנה שלך כדי לאפשר לנו לראות את העסקה הזו. אני מבטיח שעסקה זו תבוצע במסגרת הסדר לגיטימי שיגן עליך מכל הפרה של החוק. ניתן לפנות אלי בדוא"ל לבירור נוסף. אל תחזור אלי גם כאשר אתה לא מוכן לשתף איתי פעולה כדי לקדם את החיפוש שלי אחר בן זוג אחר. אני אחכה לתשובתך החביבה.

ברכות חמות.

כבוד עורך הדין נלסון בייל, Esq
נלסון ועורך דין
מספר טלפון: +22899908755
לומה טוגו, מערב אפריקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה