עוקץ נוסף ! והפעם, טיטולי פרימיום

• הוסף לסימניות
ברשת 'יש חסד' יש מבצע על טיטולים הנ"ל 3 מארזים ב'מחיר מיוחד' 90 ש"ח בבדיקה שערכנו גילינו שהמארז קטן מהמארז הרגיל
לדוג' מידה 4+
מארז רגיל 44 טיטולים ב40.33 ש"ח
במארז של המבצע יש 36 טיטולים בחבי' במחיר 90 ש"ח למארז
(הוזלה של 0.08 אג' לטיטול)

• הוסף לסימניות
זה לא כזה עוקץ , זה כבר חודש וחצי ככה וזה כתוב באותיות ממש מודגשות שאפשר ממש לשים לב
אותי רק עיצבן שבהתחלה הם אפי' לא נתנו את ה10% הנחה על המארז הזה הלכתי לקופה ראשית ושאלתי אותה מה החוצפה שאין ע"ז הנחה היא ענתה לי במלא הציניות יש לך הנחה על החבי' הרגילות תקני את זה ,,,,,
עכשיו הייתי שם שוב אז הם כבר סידרו את זה וכן נתנו לפחות את ההנחה

• הוסף לסימניות
באמת שמתי לב לזה ויצא יותר זול פמפרס!! (99 ש"ח ל-120 חיתולים במידה 4+)

• הוסף לסימניות
והכי מצחיק שלא מצאתי מארז של 3 במידה שרציתי אז לקחתי 3 חב' בודדות לא במארז וזה בעצם עם הכמות הסטנדרטית של הטיטולים (אני לא שמתי לב שיש כמות קטנה יותר במארז).
אז הקופאי אומר לי - זה לא במבצע , זה עולה 40 ש"ח לחבילה, אז לכי תחפשי מארז שזה כן במבצע,
אח"כ בבית שמתי לב שפשוט שילמתי 90 ש"ח על שלש חבי' קטנות ויש שם הרבה פחות,
ואם הייתי קונה 3 חבילות ב-120 ש"ח - היה יוצא יותר זול מהמארז.
פשוט עובדים עלינו בעיניים.

• הוסף לסימניות
זה באמת מעצבן,
אבל סך הכל הם כותבים באדום מודגש את הכמות

לומדים מזה שתמיד צריך לחשבן

• הוסף לסימניות
אך בכל אופן מי ששילם בכרטיס אשראי יש לא קיבל 10% הנחה שמגיעה לו על כל קניה
הם עשו קוד שונה מהסטנדרט.

ישנה אפשרות לפנות לשרות לקוחות של יש ולקבל את ההנחה..

מה שמגיע - מגיע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;1134441:
זה באמת מעצבן,
אבל סך הכל הם כותבים באדום מודגש את הכמות

לומדים מזה שתמיד צריך לחשבן

זה בדיוק הרעיון הם כותבים מודגש אך לא בצורה שאמורה לעורר אותנו לשים לב
מי חושב בכלל שבמארז מכינים אריזות קטנות יותר???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י skl;1134336:
והכי מצחיק שלא מצאתי מארז של 3 במידה שרציתי אז לקחתי 3 חב' בודדות לא במארז וזה בעצם עם הכמות הסטנדרטית של הטיטולים (אני לא שמתי לב שיש כמות קטנה יותר במארז).
אז הקופאי אומר לי - זה לא במבצע , זה עולה 40 ש"ח לחבילה, אז לכי תחפשי מארז שזה כן במבצע,
אח"כ בבית שמתי לב שפשוט שילמתי 90 ש"ח על שלש חבי' קטנות ויש שם הרבה פחות,
ואם הייתי קונה 3 חבילות ב-120 ש"ח - היה יוצא יותר זול מהמארז.
פשוט עובדים עלינו בעיניים.

זה לא מדוייק אני עשיתי בחשבון בטיטולים מס' 3 ויש הבדל של 8 אג' לטיטול עדיין זה יוצא יותר זול בסך הכללי מאשר בחבילות הרגילות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה