דיון עורך אולטימטיבי AI

• הוסף לסימניות

חברים יקרים בקרוב מאוד אני מקווה להשיק את ה"עורך אולטימטיבי" בגרסת AI
אשמח מאוד אם תוכלו לכתוב לי כאן הצעות ייעול ושדרוג
גם אשמח מאוד אם כל אחד יכול לכתוב עד כמה זה יהיה רלוונטי בשבילו, ואם לא אז כן יהיה רלוונטי עבורו.

ישנם עוד כלים אשר מאור נצרכים לכל מעמד באינדזיין שבאפשרותי להוסיף כמו:
רב טקסט
הערות שוליים שני טורים מקושרות
חלון אולטימטיבי
הורדת שורה
ועוד המון.

לגבי פונקציית AI
יתכן שתהיה אפשרות להוסיף עימוד אוטומטי
ועימוד ספר עם תמונות ועוד המון
כל זה תוכלו לבקש כאן

(כמה שתהיה יותר הענות שלכם נוכל לבנות לכם את הכלי עוד יותר טוב ועוד יותר טוב כמאמר המשורר..)

אשמח אם תוכלו לכתוב לי כאן איזה עוד כלים הייתם רוצים לקבל.

להלן העורך אולטימטיבי גרסת AI

כל עשרת הכלים המטורפים משודרגים מחדש:

1770648672757.png

בגרסה הנוכחית יש אפשרות לבנות סקריפטים תוך כדי עבודה על מסמך ולהחיל אותם על המסמך
1770648698198.png

לבנות גרפים מיוחדים למסמך תוך כדי עבודה
1770648969047.png

לעשות תיקוני טקסט תוך כדי עבודה וגם תרגום
1770648995572.png

לנתח את המסמך לפני העימוד

1770649018673.png

להתכתב עם AI תוך כדי עבודה:
1770649085858.png

יצירת תמונות:
1770653814670.png

1770653848655.png

1770653882103.png

1770653912923.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

חברים יקרים בקרוב מאוד אני מקווה להשיק את ה"עורך אולטימטיבי" בגרסת AI
אשמח מאוד אם תוכלו לכתוב לי כאן הצעות ייעול ושדרוג
גם אשמח מאוד אם כל אחד יכול לכתוב עד כמה זה יהיה רלוונטי בשבילו, ואם לא אז כן יהיה רלוונטי עבורו.

ישנם עוד כלים אשר מאור נצרכים לכל מעמד באינדזיין שבאפשרותי להוסיף כמו:
רב טקסט
הערות שוליים שני טורים מקושרות
חלון אולטימטיבי
הורדת שורה
ועוד המון.

לגבי פונקציית AI
יתכן שתהיה אפשרות להוסיף עימוד אוטומטי
ועימוד ספר עם תמונות ועוד המון
כל זה תוכלו לבקש כאן

(כמה שתהיה יותר הענות שלכם נוכל לבנות לכם את הכלי עוד יותר טוב ועוד יותר טוב כמאמר המשורר..)

אשמח אם תוכלו לכתוב לי כאן איזה עוד כלים הייתם רוצים לקבל.

להלן העורך אולטימטיבי גרסת AI

כל עשרת הכלים המטורפים משודרגים מחדש:

צפה בקובץ המצורף 2179213

בגרסה הנוכחית יש אפשרות לבנות סקריפטים תוך כדי עבודה על מסמך ולהחיל אותם על המסמך
צפה בקובץ המצורף 2179214

לבנות גרפים מיוחדים למסמך תוך כדי עבודה
צפה בקובץ המצורף 2179217
לעשות תיקוני טקסט תוך כדי עבודה וגם תרגום
צפה בקובץ המצורף 2179218
לנתח את המסמך לפני העימוד

צפה בקובץ המצורף 2179219

להתכתב עם AI תוך כדי עבודה:
צפה בקובץ המצורף 2179222

יצירת תמונות:
צפה בקובץ המצורף 2179273

צפה בקובץ המצורף 2179274

צפה בקובץ המצורף 2179275
צפה בקובץ המצורף 2179277
הרב איתמר, התוסף נראה מרשים ביותר
שיהיה המון בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נוספה אפשרות מיפוי אוטומטי לעורך אולטימטיבי
מהיום אין צורך לעשות חיפושים והחלפות באינדזיין, וגם אין צורך לתת סגנונות בוורד!!
מספיק שהלקוח שלח וורד עם גדלים שונים או פונטים שונים וכו', התוסף מזהה הכל כולל סגנונות תו, ואף מזהה טקטס רץ וכותרות ואף מציע שם לכותרות.
כל שנשאר זה ללחוץ על כפתור אחד וכל הספר קיבל סגנונות פסקה ותו, ואף נקה את הדריסות.

1771581641055.png

• הוסף לסימניות
נוספה אפשרות הקלדה קולית!!
מהיום אין צורך להקליד יותר, ניתן לדבר עם העורך אולטימטיבי והוא מזהה מצויין את את הדיבור!!!
1771583146098.png

• הוסף לסימניות
הוואו! הוואו!
אין מילים לשכלול המטאורי של העורך האולטימטיבי
חלום של כל מעמד באינדיזיין!

• הוסף לסימניות
חברים יקרים בד בבד אני עובד על פיתוח בוט פלאגאין לאינדזיין שמצבע פעולות על ידי התכתבות בלבד מפעיל סקריפטים מנתח פעולות נותן יעוץ ועוד המון, מעולה למי שרוצה לחסוך שעות של עבודה מייגעת ורוצה עוזר חכם שיבצע הכל.
נוח ביותר גם למתחילים שרוצים ללמוד איך לעמד ספר תוך כדי עבודה באינדזיין.

1772198156792.png

1772197872245.png
1772197893036.png
1772197922322.png
1772197945631.png

• הוסף לסימניות
להלן סרטון על רגל אחת מהיכולות המטורפות של התוכנה!

תגידו שלום לעבודה שחורה וסיזיפית באינדיזיין! 👋הכירו את Ultimate Editor AI (גרסה 9.0) – תוסף חסר תקדים שהופך את Adobe InDesign למכונת עבודה מופעלת בינה מלאכותית.

התוסף מחבר את התוכנה למנועי ה-AI המתקדמים בעולם (ChatGPT, Claude, Gemini ועוד), ומאפשר לכם פשוט לדבר אל המסמך שלכם בעברית – והוא כבר יבצע את העבודה!

בין אם אתם מעמדים ספרים, מעצבים מגזינים או בונים קטלוגים – התוסף הזה הולך לחסוך לכם עשרות שעות עבודה כל חודש.

מה התוסף הזה יודע לעשות? (זה הולך להעיף לכם את המוח):

🎯 ממפה סגנונות אוטומטי (Smart Style Mapper): ייבאתם טקסט מוורד? קליק אחד, והתוסף סורק את כל המסמך, מזהה גדלים, משקלים (Bold/Italic) וצבעים, ומייצר ומחיל סגנונות פסקה ותו (Paragraph & Character Styles) באופן אוטומטי לחלוטין!

💬 צ'אט סוכן חכם (Agent Mode): פשוט תכתבו לו בעברית: "תנקה רווחים כפולים", "תעשה כותרות באדום" או "תיצור חלונות טיפוגרפיים" – והוא יכתוב את הקוד ויבצע את זה ישירות על המסמך שלכם.

📷 ראיית מכונה (Vision) וצילום עמוד: נתקעתם עם העיצוב? צלמו את העמוד ישירות מהתוסף, וה-AI ינתח את הגריד והטיפוגרפיה וייתן לכם פידבק מקצועי.

♿ נגישות אוטומטית (Alt Text): ה-AI מסוגל לסרוק את כל התמונות במסמך שלכם, "לראות" מה יש בהן, ולייצר עבורן טקסט חלופי (Alt Text) לנגישות – מושלם לייצוא PDF נגיש ו-EPUB!

🎨 יצירת תמונות מתוך אינדיזיין: צריכים איור או רקע? צרו תמונות מרהיבות בעזרת Midjourney/DALL-E/Gemini ישירות לתוך המסמך שלכם.

🎤 שליטה קולית: עייפתם מלהקליד? פשוט לחצו על המיקרופון ותנו לאינדיזיין פקודות קוליות בעברית!

⏱️ שעון עבודה מובנה: מודול טיימר חכם שמחשב לכם בדיוק כמה שעות עבדתם על הפרויקט וכמה כסף הרווחתם.

⚙️ תמיכה במנועים החזקים בעולם:התוסף תומך ב-OpenAI, Anthropic (Claude), Google Gemini, Mistral, Grok, ואפילו שילוב לשרתי MCP חיצוניים.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה