דרוש מידע עורך דין טוב לתאונת דרכים, יש המלצות?

• הוסף לסימניות
שמעתי המלצה על אריאל גולן מירושלים.
לא מנסיון אישי

• הוסף לסימניות
לנו היה ניסיון טוב עם עו"ד עמיר גשרי 036859134 לא פגשנו אותו הכל היה דרך הטלפון מייל ופקס והצ'יק הגיע בדואר....

• הוסף לסימניות
מכירה משרד עו"ד שעוסק בנזקי גוף מתאונות ומרשלנות רפואית, ליגה ראשונה בארץ, כלקוחה שלהם, אך הם לא לוקחים כל תיק, (לא תביעות קטנות) זה מאוד תלוי ברמת הפגיעה, השלכותיה, וגיל הנפגע

• הוסף לסימניות
חשוב לדעת. עו"ד טוב זה עו"ד שמוכר באותו בית משפט ספציפי.
ולכן ההשפעה של עו"ד פצצה ירושלמי, לא בהכרח מועילה בתל אביב יותר מעו"ד רגיל....

באיזור המרכז מס' 1 כך טוענים זה דוד גולן, אבל מאד יקר!

• הוסף לסימניות
עו"ד עמיקם חרל"פ, משרד של תותחים!
בית גיבור ספורט, דרך מנחם בגין 7, קומה 13 רמת גן
טלפון: 03-7549966
פקס: 03-7549970
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הגענו דרך "עזר מציון" וקיבלנו יחס אח"מ
ונראה לי שיש אחוזים קבועים שכל העורכי דין לוקחים.

זה מדרבן אותם להוציא כמה שיותר כי המשכורת שלהם בהתאם:p

• הוסף לסימניות
לא יפה בפרטי אם הוא טוב (שלא נצטרך) יעזור לכולנו וגם לו מגיע ואם לא. זה חשוב לא פחות (ואפשר בפרטי)
חשוב לי להסביר.
העו"ד ששלחתי הוא מקצוען שמתעסק רק בתחום זה,
של תביעות נזיקין - ביטוחי תאונות וביטו"ל.
אבל נראה לי שזה לא פורום שנועד לפרסום.
כאשר ניק מבקש אני שולח על כל בעלי מקצוע שאני מכיר ויכול להמליץ.
אבל רק בפרטי.
נראה לי שזה יותר מכובד.
שבת שלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה