הרבה זמן... אני רוצה להצטרף למנוי, מתלבטת אם לחכות.
הרבה זמן... אני רוצה להצטרף למנוי, מתלבטת אם לחכות.
היום הם בדקו שוב ופתחו ליאיך קיבלתם אישור לפתיחת האתר?
נט פרי הפנו אותי לארגון לביצור חומות הדת...
יש עוד דרך?
בינתיים זה מתעכב אצלם.
מה זה האתר אלמנט?אם תרצי מנוי, תבדקי אם אם יש עוד מקום במנוי הקבוצתי שפירסמו כאן- (ממש כלום המחיר..)
https://www.prog.co.il/threads/מנוי-לסטורי-בלוקס.463483/#post-6692720
כןתודה לכולן, נפתח לי.
עוד שאלה אחת וסיימתי לחפור...
גם אצלכן אפשר לראות את הסרט רק לאחר הורדה?
זה משהו דיי חדש.
בנטפרי?זה משהו דיי חדש.
לפני שנה כן יכלו לראות
מתי עברת?אצלי מאז שעברתי לנטפרי אי אפשר לראות
לפני שנה וחצימתי עברת?
ככה זכור לי ..כמובן בטנפרי!
אפשר עד פרטים? איך אני מגדירה שאני בחריגים?בדיוק היום מישהי אמרה לי שהיא ביקשה מנטפרי להיות בקבוצת "חריגים" ואז פתחו לה גם בתצוגה...
אולי אפשר לבדוק מולם...
בדיוק היום מישהי אמרה לי שהיא ביקשה מנטפרי להיות בקבוצת "חריגים" ואז פתחו לה גם בתצוגה...
אולי אפשר לבדוק מולם...
גם אצלכן אפשר לראות את הסרט רק לאחר הורדה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //