עור בהיר..

• הוסף לסימניות
יש לי תיק עור בצבע בז' איך אני מנקה אותו?????????

• הוסף לסימניות
נעליים מעור בהיר אני יודעת שמנקים עם סמרטוט לח(בלי חומרים)
אולי זה אותו דבר ??:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שם בדוי;1077288:
נעליים מעור בהיר אני יודעת שמנקים עם סמרטוט לח(בלי חומרים)
אולי זה אותו דבר ??:rolleyes:

התיק השחיר ולא מתנקה אין איזה פטנט????

• הוסף לסימניות
לא, מה פתאום, אסור לכבס עור
עור רטוב מתקשה ועלול גם להתעוות
קחי מעט שמפו ונסי בעדינות להוריד את הלכלוך, עם מגבון או מטלית רכה
אח"כ לנגב במטלית לחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1077308:

ח"ו,עור אמתי ומים הם אויבים.
סקוטש ברייט או ספוג הפלא, אסור לעולם זה פוגע בעור.

אם זה לכלוך לא עתיק יומין אפשר עם מטלית וחלב פנים לשפשף, בכלל חלב פנים זה משהו שעור אוהב לקבל כל כמה חודשם.
אם זה לא עוזר יש את "הזלין" חומר ניקוי ושימון גרמני מקצועי לעור, ניתן לקנות בהום סנטר ודומיו.
אם גם זה לא עזר, והתיק שווה...אפשר לגשת או לסנדלר או למפעל לתיקי עור (משהו שכמעט נעלם מהנוף הישראלי) ולצבוע אותו מחדש.

• הוסף לסימניות
נסי לשאול במכבסות אולי יש להם חומר לניקוי עור
או שהם ינקו לך במחיר סביר...

• הוסף לסימניות
אני משערת שאפשר לנקות עם תכשירים שמנקים איתם ספות עור...

• הוסף לסימניות
אני אגלה לך בסוד (:D) שאת ספת העור הבהירה שלי אני מנקה פעם פעמיים בשנה עם ספוג הפלא, והספה פשוט חוזרת להראות חדשה.
ניסיתי כמובן קודם בפינה נסתרת.

• הוסף לסימניות
ספת עור בהירה מנקים עם קרם גוף. מנסיון.
אז אולי זה יתאים גם במקרה שלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה