עור רגיש מאוד של ילד שנשאר מצולק מכל שריטה.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי להמליץ על טיפול או משחה או כל תכשיר?
מדובר בילד בן שלוש, שכל שריטה של חבר בגן, ולו הקטנה ביותר, משאירה על פניו צלקת, מלבד העובדה שהוא נפצע מכל נגיעת צפורן. עושה רושם שהעור שלו דק במיוחד.
יש לכם משהו לומר?

• הוסף לסימניות
משחת קלנדולה עזרה לי יותר מכל דבר אחר. היא החזירה את העור (לאחר סטרואידים) למצב כמעט נורמלי.

• הוסף לסימניות
משחת זיפר של גרין מסנהדריה מורחבת 25 ש"ח
בררתי הרבה לאחר שבני פתח את ראשו. הרופא המליץ קלוקוט אבל הבנתי מאנשים שהשתמשו שזיפר טוב בהרבה [וגם יותר זול] אין לי תוצאות עדיין כי התחלתי לפני שבוע. זה טוב גם לשריטות וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרק;418204:
משחת קלנדולה עזרה לי יותר מכל דבר אחר. היא החזירה את העור (לאחר סטרואידים) למצב כמעט נורמלי.
זו תרופת מרשם? או אפשר בכל בית מרקחת פרטי?

• הוסף לסימניות
ויטמין E עוזר פלאים,
למרוח על הפצעים לפני ואחרי החלמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;418221:
זו תרופת מרשם? או אפשר בכל בית מרקחת פרטי?

תרופה טבעית שאפשר להשיג בכל בית- מרקחת.

• הוסף לסימניות
יש משחה בשם kelo coto (מקווה שהכתיב נכון)
נראה לי שצריך מרשם רופא

• הוסף לסימניות
אפשר

יתכן שזה מראה על חוסר אבץ כדאי להתיעץ בענין -בדיקה כזאת עולה לקופות חולים הון ולכן הם לא עושים אותה אבל אולי מישהו מומחה יוכל להדריך כי לקחת אבץ במינון שמעבר לרמה הנצרכת גם מסוכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;418521:
ויטמין E עוזר פלאים,
למרוח על הפצעים לפני ואחרי החלמה.

מצטרפת להמלצה
מנסיון גם בכויות וגם בתפרים לא נשאר על העור שום סימן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה