דרוש מידע עושים אזרחות אמרקאית? ניסיתם להגיש פטור?- צריכה המלצות.

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לעשות לילדי אזרחות.
הצליצו לי לקחת עבור הגשת הפטור
את אחת מ-2 השמות:
ברכי רבקין
רחל בלאו.

האם מישהו עשה אצלם? מכיר? ממליץ?
ההבדל במחירים בינהם כפול!! אני רוצה לדעת אצל מי כדאי לי מאנשים עם נסיון...
תודה רבה!

אשמח לשמוע המלצות (או דיס- באישי)
כאן או במייל ATARIMSHONIM בגימייל

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו את האזרחות והפטור דרך ברכי ריבקין היא היתה בסדר גמור ועשתה עבודה טובה. קצת קשה להשיג אותה אם יש ווצאפ זה עובד יותר טוב

• הוסף לסימניות
אני כמה מהמשפחה ועוד הרבה חברים עשינו אצל דינה סילבר.
עובדת סביב השעון, לא מתעייפת לרגע, ומתעקשת לא לגבות תשלום מופרז על טיפול בדברים שלא דורשים קשרים מיוחדים (תור לשגרירות וכו'), רק תשלום על טיפול בטפסים.
כיום יש לה קשרים בכמה משרדים בארה"ב והיא משיגה שם תורים בקלות.
ממליץ מאד.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו את האזרחות והפטור דרך ברכי ריבקין היא היתה בסדר גמור ועשתה עבודה טובה. קצת קשה להשיג אותה אם יש ווצאפ זה עובד יותר טוב
היא פשוט היתה יקרה מאד בפער מאחרים שבררתי.
לכן התעניננתי. אם שווה לשלם את המחיר היקר משמעותית

• הוסף לסימניות
יכול להמליץ על אברך בשם יעקב פביאן. מומחה גדול, שמתעסק בדיוק בנושא קבלת פטור מאגרת אזרחות.

יש לו משתמש כאן בפורום. רצ"ב קישור להודעה עם הפרטים שלו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ניסית אצל מנדלסון?

• הוסף לסימניות
אני אישית לא מתעסקת בזה, אבל אשמח לייעץ לך מנסיון רב.
אנא פני אלי במייל
rivka.zaks1 ג'ימייל

• הוסף לסימניות
מה זה נחשב שמגיע מהר?
2. האם יש מצב לאחר ששולם ונקבע תור (לפני הטיסה עדיין) לבקשת פטור מאגרה אחרי תוספת במשפחה ב"ה?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לשמוע מי מומלץ שמשיג תורים מהר ופרטי תקשורת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה