עושים עליי קופה!

• הוסף לסימניות
אז ככה,
יש לי מכשיר פלאפון כשר ב"ה שרכשתי דרך חברת אורנג' עם הפלומבה והכל.
כרגע אני צריכה בדחיפות להחליף לחברה אחרת, הבעיה היא שהפלאפון לא קולט את ה"סים" של החברה החדשה,מכיוון שזה פלאפון כשר- הוא נעול רק לסימים של חב' אורנג'.
בחברה מתחמקים מלהביא לי את הקוד לשחרור הנעילה, וגם דורשים ע"כ תשלום.
אולי יש כאן אשת חיל שתוכל ליעץ לי מנסיונה או סתם "מבין" בעניין?
תבורכו.

• הוסף לסימניות
יש הרבה חנויות סלולר פרטיות שעושות זאת תמורת תש' סביר.

• הוסף לסימניות
ללכת לכל חנות שמוכרים פלפונים והם יפרצו לך כמובן תמורת תשלום

• הוסף לסימניות
מה הכוונה סביר?
כי ליד הבית שלי הוא דורש 50 ש"ח, כאשר ב-100 ש"ח אני יכולה לרכוש מכשיר חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תדמית;1458083:
מה הכוונה סביר?
כי ליד הבית שלי הוא דורש 50 ש"ח, כאשר ב-100 ש"ח אני יכולה לרכוש מכשיר חדש.

המכשירים של 100 ש"ח מחזיקים חצי שנה בערך ואיכות השמיעה בהם מאוד ירודה.
אם יש לך מכשיר איכותי - ממליצה לפרוץ אותו

• הוסף לסימניות
יתכן ואפשר לעשות משהו...

נכתב ע"י תדמית;1458071:
אז ככה,
יש לי מכשיר פלאפון כשר ב"ה שרכשתי דרך חברת אורנג' עם הפלומבה והכל.
כרגע אני צריכה בדחיפות להחליף לחברה אחרת, הבעיה היא שהפלאפון לא קולט את ה"סים" של החברה החדשה,מכיוון שזה פלאפון כשר- הוא נעול רק לסימים של חב' אורנג'.
בחברה מתחמקים מלהביא לי את הקוד לשחרור הנעילה, וגם דורשים ע"כ תשלום.
אולי יש כאן אשת חיל שתוכל ליעץ לי מנסיונה או סתם "מבין" בעניין?
תבורכו.
1. איזה סוג/דגם מכשיר זה?
2. באיזה תאריך נקנה?
3. מה שם החברה של המכשיר (נוקיה/סמסונג/וכד')?
4. מה הIMEI של המכשיר? [ניתן לבדוק ע"י הקשת #06#*]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה