מועדון שלך של עובדי עירייהג. לגבי מה שכתבו כאן שיש הנחת מועדון קבועה של 15%, באיזה מועדון מדובר?
כמה שאלות ותודה מראש לעונים:
א. כמו ששאלו לפני האם אכן ברור שאין בזה גזל.
ב. האם ניתן לקבל את הקוד למייל, מאחר ואין לי סמארטפון.
ג. לגבי מה שכתבו כאן שיש הנחת מועדון קבועה של 15%, באיזה מועדון מדובר?
ואתה יכול לקנות בשביל אחרים?זה רק למועדון שלך...
עובדי עיריה...
נו מה לגבי המייל?מה בקשר לשאלה ב
מישהו יודע לענות
מקור???גב: באתר שוק מהדרין (קרפור) יש משלוחים חינם בקניה מעל 300 ש"ח.
???????א. כמו ששאלו לפני האם אכן ברור שאין בזה גזל.
זה היה כתוב באתר בזמנו. לא חידוש שלי. כמובן אינני יודע אם זה עדיין רלוונטי.מקור???
כרגע חיפשתי ולא כתוב בשום מקוםזה היה כתוב באתר בזמנו. לא חידוש שלי. כמובן אינני יודע אם זה עדיין רלוונטי.
????????????(סתם הערה, פעם הבאה לפני שאתה כותב תבדוק אם זה רלוונטי או תסייג שאתה לא יודע אם זה רלוונטי)
צודק????????????
בפעם הבאה, נא לזכור שלכל הודעה יש תאריך מתי היא נכתבה. פשוט תבדוק אותו![]()
כן , אבל חוששני מגזל ועדיין לא ברור לי אם זה מותר מחכה למישהו שיודע בעניין.ההנחה תקפה גם באתר שוק מהדרין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים