זכור לי שראיתי באתר של קול חי, אבל אני לא מוצאת עכשיומישהי אמרה לי שיש היום בעיריית בני ברק
יש מישהו שיודע פרטים לגבי שעה ?
או במוקדי רב קואחרי שהקובץ מלא אחרי חתימת עו"ד וכדומה, לאיפה צריך לשלוח אותו?
ואיך זה מתעדכן ברב קו עצמו?

מישהו יודע האם יש עו"ד בירושלים או קריית ספר שחותם בחינם על תצהיר?למעוניינים:
שלום וברכה
תזכורת
שהיום תתקיים קבלת קהל עבור תושבי העיר הזכאים להנחה בכרטיס הרב-קו בהתאם לרפורמה החדשה בתחבורה הציבורית ,
לאלו אשר אין בידם את המסמכים הנדרשים לצורך קבלת ההנחה – ולפיכך נדרשים לחתימת תצהיר בפני עו"ד.
ולאלו אשר יש בידם את המסמכים הנדרשים יוכלו להנפיק רב קו במקום
הקבלת קהל תתקיים בלשכת סגן ראש העיר , הרב שלמה אלחרר, על ידי עו"ד שלמה חדד , חבר הנהלת העיר-מחזיק תיק המתנסים, בבניין עיריית בני ברק, רח' ירושלים 58, קומה 4.
היום יום רביעי, ט"ז באייר תשפ"ה (14.5.25), בין השעות 19:30-22:00
* תצהירים ינתנו במקום
* השירות ללא תשלום
* חובה לבוא עם תעודת זהות
* עמדת רב קו להנפקת כרטיס רב קו ראשוני
* עדכון מיידי לבעלי רב קו
* שירות לנשים על ידי עורכת דין
נשמח אם תעדכנו את הקהילה שלכם על הפעילות
בברכה
אליהו שושן
צפה בקובץ המצורף 1964563
עורכי הדין הובאו ע"י הסייעות החרדיות השונות (אגודה, דגל, ש"ס)מישהו יודע האם השבוע יהיה שוב עו"ד בבני ברק?
מצטרפת, אם למישהו יש מידע- יעזור לי מאד!מישהו יודע האם השבוע יהיה שוב עו"ד בבני ברק?
כן זה בדרך כלל המחיר של חתימת עו"דהייתי צריך חתימה על תצהיר מסויים.
שאלתי את עו"ד נתן רוזנבלט מה המחיר.
וענה לי שהוא גובה חמישים שח מקווה ששמעתי טוב...
אני החתמתי את רב הקהילה על המסמך יש לו גם חותמת וזה עבר.מישהו יודע אם עדיין יש מקום שאפשר להשיג חתימת עו"ד בחינם, תודה רבה!
סתם רב קהילה או ראש כולל או רב מטעם הרבנות או מוכר אצלם?אני החתמתי את רב הקהילה על המסמך יש לו גם חותמת וזה עבר.
לא חושב שהוא מטעם, רב קהילת שומרי החומות ברמת שלמה.סתם רב קהילה או ראש כולל או רב מטעם הרבנות או מוכר אצלם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //