מה הכוונה להחתים עו''ד, העו''ד לא חותם על ההסכם - מקסימום הוא עורך אותו ועל כך שכר טירחתו.אני אשמח למידע , אני זקוקה להחתים עו"ד להסכם ל"הרחבה" עם שכנים, איך זה הולך וכמה זה עולה?
ואם יש לכם המלצות מנסיון! לעורכי דין אני אשמח, תודה!
אממ. .. צודק, זה שכן שבנה על סמך סיכום דברים בע"פ ואני רוצה שיחתום לי מול עו"ד שיעמוד בתנאים.מה הכוונה להחתים עו''ד, העו''ד לא חותם על ההסכם - מקסימום הוא עורך אותו ועל כך שכר טירחתו.
אם זה כמה תנאים ספציפיים אתם יכולים לנסח את זה לבד, לא כזה מסובך, אם תעלו לכאן ניתן לכם קצת תיקונים ושיפורים.אממ. .. צודקת, זה שכן שבנה על סמך סיכום דברים בע"פ ואני רוצה שיחתום לי מול עו"ד שיעמוד בתנאים.
אז אם כך שעו"ד יערוך את הסכם ונחתום מולו. (אני עדיין לא מבינה בעניינים האלה)
יש למישהו המלצה למי אפשר לפנות? וכמה עולה דבר כזה?
אני יכולה לנסח לבד, אבל אני רוצה חתימה של עו"ד כדי שיהיה רציני יותר, אתה עו"ד?אם זה כמה תנאים ספציפיים אתם יכולים לנסח את זה לבד, לא כזה מסובך, אם תעלו לכאן ניתן לכם קצת תיקונים ושיפורים.
עורך דין לדעתי אמור לקחת על כזה דבר כמה אלפי ש''ח 2000-4000.
אני לא עו"דאני יכולה לנסח לבד, אבל אני רוצה חתימה של עו"ד כדי שיהיה רציני יותר, אתה עו"ד?
בעיקר הניסוח (ניסוח כמובן כולל גם כתיבת סעיפים שלא חשבתם עליהם לבד כמו מי יהיה הבורר במקרה של מחלוקת ושאם השכן ימכור את הדירה יהיה חייב לידע את הקונה והסכם זה יחול גם עליו, כל חריגה מההסכם תזכה אתכם בפיצוי של X ללא הוכחת נזק וזאת בנוסף לזכותם לפעול לאכיפת ההסכם),עצם החתימה מול עו"ד לא מוסיפה כלום? רק משפרת את הניסוח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים