התייעצות עו"ד מטעמי בקניית דירה מקבלן

• הוסף לסימניות
ב"ה לפני קניית דירה מקבלן, הדירה בנויה, דירה שהקבלן השכיר ועכשיו מוכר אחרי שיפוץ מקיף ואחריות לשנתיים, אנחנו מחוייבים לשלם אגרת עו"ד מטעם החברה, כמה חשוב ומומלץ (וכמה עולה בדר"כ) להביא עו"ד מטעמנו, והאם דווקא עדיף שלא לשנות בחוזה כדי שהחוזה יישאר חוזה אחיד?
תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
ב"ה לפני קניית דירה מקבלן, הדירה בנויה, דירה שהקבלן השכיר ועכשיו מוכר אחרי שיפוץ מקיף ואחריות לשנתיים, אנחנו מחוייבים לשלם אגרת עו"ד מטעם החברה, כמה חשוב ומומלץ (וכמה עולה בדר"כ) להביא עו"ד מטעמנו, והאם דווקא עדיף שלא לשנות בחוזה כדי שהחוזה יישאר חוזה אחיד?
תודה לעונים!

אגרת עו"ד של הקבלן לא נותנת לכם ייצוג – העו"ד מייצג את הקבלן בלבד.
בעסקה כזו מומלץ מאוד לקחת עו"ד מטעמכם שיבדוק את החוזה, הזכויות והבטוחות.
לרוב אין יתרון בחוזה אחיד, והוא בדרך-כלל חד-צדדי לטובת הקבלן.
עלות עו"ד לרוכשים היא בדרך-כלל כמה אלפי שקלים בודדים.

• הוסף לסימניות
אגרת עו"ד של הקבלן לא נותנת לכם ייצוג – העו"ד מייצג את הקבלן בלבד.
בעסקה כזו מומלץ מאוד לקחת עו"ד מטעמכם שיבדוק את החוזה, הזכויות והבטוחות.
עלות עו"ד לרוכשים היא בדרך-כלל כמה אלפי שקלים בודדים.
אני מבין שעו"ד מטעם הקבלן לא מייצג אותי, אני שואל ספציפית על עסקה כזו מה העיזים שצריך למצוא וכמה זה מצדיק תשלום לעו"ד (שלא יורד ממשכנתא)

• הוסף לסימניות
אני מבין שעו"ד מטעם הקבלן לא מייצג אותי, אני שואל ספציפית על עסקה כזו מה העיזים שצריך למצוא וכמה זה מצדיק תשלום לעו"ד (שלא יורד ממשכנתא)

עו"ד בודק מצב דירה, ליקויים, לוח תשלומים, קנסות, ריבית, בטחונות – נותן שקט וביטחון.

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני שומע שעו"ד בודק את מצב הדירה וליקויים.
זה לא בדיקה פיזית כמו שמאי
אלא בדיקה משפטית: עו"ד בודק מסמכים, אחריות על ליקויים, בדק בית ותקופת האחריות שהקבלן התחייב.

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון יש יתרון גדול בחוזה אחיד,
אני התייעצתי עם עורך דין גדול ואמר לי (אחרי עיון בחוזה) שלא כדאי לשנות דברים כדי שיהיה חוזה אחיד

• הוסף לסימניות
אם אינך מבין במשפטים, כדאי שתיתן לעו"ד לבדוק את החוזה.
אם החוזה הגון כנראה שהוא ימליץ לא לשנות כלום.
(בכדי שלא יהיה ראיה שהבנת בדיוק את החוזה לפרטי פרטים וכל דבר שלא שינית, זה משום שהסכמת)
אבל אם יש בעיתיות בחוזה, עו"ד טוב ידע להסביר לך את המשמעות ולנהל מו"מ לתיקון.
מניסיוני שאינו רחב דיו בתחום. את החוזה הכי בעייתי ראיתי אצל יזם חרדי (שהתברר שהוא עצמו גם העו"ד...)
והיה גם חוזה הגון וראוי שראיתי אצל יזם חרדי אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה