עזבתם את הפורום?

• הוסף לסימניות
הסמיילים דווקא חמודים פה יותר;):):p:cool::rolleyes: אז השתמשתי בכולם..חח

• הוסף לסימניות
הם כתבו בהתנצלות שכמות הצילצולים כן תופיע:
"אנו עושים את מיטב המאמצים לייבא את ה'תודות' ואת תיקי העבודות מהפורום הישן. חומר זה לא נמחק ולא נעלם, אך לא מופיע כעת עקב הפער בין הגרסאות."

זה רק שעדין לא עדכנו את כל המידע
צריך סבלנות.....:rolleyes::D:p:(:)

• הוסף לסימניות
עכשיו זה כבר נראה קצת יותר טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנהרחל;n4873273:
לא מעצבן אותך להתחיל הכל מהתחלה?וותיקות בפורום זה לא משחק ילדים

ממש לא מפריע לי אני אישית בחיים לא מסתכלת כמה צלצולים יש לבנאדם. תאריך הצטרפות כן מופיע

• הוסף לסימניות
אני במצב המתנה... :| וכנ"ל בודקת מדי פעם אם אפשר כבר להעלות תמונות וכו..

ולא הבנתי חלק מהשדרוגים, למשל מבחינת הסדר והמראה הטוב לפני כמה שעות ואתמול היה הרבה יותר טוב, פתאום השתנה לא משו...

• הוסף לסימניות
מעניין לראות כל יום והשינויים שלו...
אני בכל אופן מחכה לראות מה ומתי יהיה התוצאה הסופית.
בינתיים זה לא הכי נח לפתוח כל קובץ בנפרד וכמובן בלתי אפשרי להעלות תמונות.
אז מחכים...:)

• הוסף לסימניות
יו ,מלכי,
יש לך בטריה מלאה!!!:)

• הוסף לסימניות
מתחילים קצת להרגיש שינוי לטובה
אל תתיאשנה!:D

• הוסף לסימניות
אני רואה שעדיין לא נסגרו על ה'לייק' או 'תודה'..
היה 'לייק' החליפו ל'תודה' ועכשיו זה שוב 'לייק', מענין על מה יסגר..
ובקשר לתמונות - ברור שבסוף יוכלו להעלות, אין מצב שלא, רק סבלנות :)

• הוסף לסימניות
טוב שלפחות האתר פתוח ואפשר להתכתב,
גם משהו ...

• הוסף לסימניות
אני פרשתי לי מהעולם והלכתי לבקר בסרט מתח, או אם תרצו-נכנסתי למועדון, אנחנו עובדים על הסוף, מקווים השמח, וכשבאתי לכאן לבקר, גיליתי שהמוכר והוותיק ברח גם הוא, אז זה שוב להתחיל את החיים מחדש.
גם במציאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה