שיתוף עזוב אותך, אפ'חד לא עוצר פה ...

• הוסף לסימניות
משהו קליל לכיף,
מה אומרים ?

אגב, הכותרת מתאימה, או שמבחינתכם הסיטואציה בציור נראית לכם משהו אחר ?

היייייייי.jpg

• הוסף לסימניות
חחחח,
כ"כ חמוד
הכותרת מתאימה מאוד,
אהבתי :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיוחד מאוד!
לדעתי 'המנופף' נקלע לאי (כמובן לאחר שניצל יחידי מסערה קטלנית ונסחף לחוף...) ממש לאחרונה,
השמנצ'יק המיואש חי שם כבר שנים לבדו (כמובן לאחר שניצל יחידי וכו' ).
צבעוני חי ומקורי....

• הוסף לסימניות
תנועה מדהימה!!

• הוסף לסימניות
דרך אגב יצא לי לעיין בתיק העבודות שלך...
הכל מרשים ביותר אבל האחרון...
אין מילים!!!
ממש התחברתי.

• הוסף לסימניות
וואו מדהים
הכותרת בול!

• הוסף לסימניות
חוש הומור מדהים :)

נקי, יפה קולע . השערות בידיים טאצ מצחיק חח וכל הפוזה אדירה לחלוטין

הווייפ בדגל לדעתי יכול לקבל עוד טיפה ניגוב חומוס. בהתחלה חשבתי שזה זכויות יוצרים. ואז זה יהיה מושלם כמו יתר היצירות של הגאון הנל. אבל זה לגמריי עובד גם ככה.
Screenshot_20201101-173650_WhatsApp.jpg
Screenshot_20201101-173720_WhatsApp.jpg

• הוסף לסימניות
משהו קליל לכיף,
מה אומרים ?
אחי, פצצה, יש לך את זה ובגדול! ובאמת כיף להסתכל על זה!
אגב, הכותרת מתאימה, או שמבחינתכם הסיטואציה בציור נראית לכם משהו אחר ?
אם שאלת כנראה משהוא מרגיש לך לא כ"כ מדוייק (למרות שהכותרת מתאימה..) אולי זה הנקודה, שמתאים יותר שהמשפט יהיה שייך לדמות המרכזית (המשפט ככה מצריך גישוש כדי להבין אותו מיתוך הציור, בגלל הקומפוזיציה לדעתי..)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כל כך מתאים לדרשה של הרב יענקל'ה גלינסקי על אלישע בן אבויה.
אם זה מעניין אני יחפש בספר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם !!!
ממש עושה טוב לקרוא את התגובות :)

• הוסף לסימניות
לדעתי 'המנופף' נקלע לאי (כמובן לאחר שניצל יחידי מסערה קטלנית ונסחף לחוף...) ממש לאחרונה,
השמנצ'יק המיואש חי שם כבר שנים לבדו (כמובן לאחר שניצל יחידי וכו' ).
חחח
ממש ככה , בול !
יהיה יפה אם תוסיף קצת רמז לגלים..
חשבתי על זה, אבל רציתי להשאיר ממש נקי,
כדי שכל תשומת הלב תתרכז איפה שצריך

• הוסף לסימניות
הווייפ בדגל לדעתי יכול לקבל עוד טיפה ניגוב חומוס. בהתחלה חשבתי שזה זכויות יוצרים. ואז זה יהיה מושלם כמו יתר היצירות של הגאון הנל. אבל זה לגמריי עובד גם ככה.
האמת שלא חשבתי על העניין של החומוס, ;)
אבל נראה לי שזה פחות מתאים לסגנון של הציור...
אולי יותר בכיוון של אגוזי קוקוס :p
לאיודע, צריך לנסות.

• הוסף לסימניות
אם שאלת כנראה משהוא מרגיש לך לא כ"כ מדוייק (למרות שהכותרת מתאימה..) אולי זה הנקודה, שמתאים יותר שהמשפט יהיה שייך לדמות המרכזית (המשפט ככה מצריך גישוש כדי להבין אותו מיתוך הציור, בגלל הקומפוזיציה לדעתי..)
קולע.
האמת שרציתי להוסיף את המשפט בתוך בועה , שההוא ששוכב אומר,
אבל בגלל שלא תכננתי את זה מראש, לא נשאר לי מקום (נורמלי) לדחוף את הבועה....
אז ויתרתי על העניין.

• הוסף לסימניות
מדהים.
אני מסכים עם דודי לגבי הכותרת, אם כי לפני שקראתי את מה שכתב זה לא הפריע לי...
רק הערה קטנה לגבי הצבע של הים, נראה לי שצריך להיות קצת יותר בהיר או יותר דהוי [או שזה בגלל זה שאני מסוכסך עם הצבעים של מנגה...].

• הוסף לסימניות
ציור מיוחד
והכותרת מתאימה בול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה