כללי עזרהבאינדזיין - נוסחא להשתלת גליף.

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט שבו הפניות לעמודים שונים בספר.
אני רוצה להציב גליף בין "עמ' מס'" לטקסט.

מה הנוסחא המתאימה ל"חפש/החלף"?

מצורף קובץ להמחשה. בתקוה שהצלחתי להסביר את עצמי...

- המסומן באדום זה דוגמא לגליף אותו אני רוצה להשתיל.....

קבצים מצורפים

• עימוד-01.png
    עימוד-01.png
    KB 18.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מקפיצה, חיבת להתקדם ואני יודעת לעשות את זה רק ידני :(

• הוסף לסימניות
מה זה בדיוק? זה תבת טקסט נוספת? יש לזה סגנון תו מסוים?

• הוסף לסימניות
יש לו סגנו תו.

• הוסף לסימניות
את צריכה לחפש רצף של תווים בסגנון תו המסוים הזה ולהחליף אותם עם מה שמצאת ולהוסיף להם גליף.
בלי הרבה באלגן - פשוט תעתיקי את הגליף על ידי קונטרול C, ותכתבי את הגרפ הזה, שהוא
- מצא רצף של תווים בסגנון תו המסוים הזה ותחליף אותם בעצמם ואחריהם את תוכן הלוח, שמקרה הזה הכוונה היא לגליף.
בתמונה אני העתקתי את הגליף המצליח ש"ח.

קבצים מצורפים

• rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.jpg
    KB 118.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הבנתי נכון -
הגרפ הוא: +. ?
כי עשיתי את זה והוא לא מוצא כלום.

• הוסף לסימניות
נקודה ואחר כך +

• הוסף לסימניות
יש"כ ל 5127109 על עזרתו הנפלאה באישי, ועל הסרטון הממצה עם הסבר מפורט ששלח.

• הוסף לסימניות
אדרבה. שיהא לתועלת כולם.

קבצים מצורפים

• סרטון ממצה החלפת גליף.wmv
    8.4 MB · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה