עזרה או חו"ד על תכנית - מקוה שזו בקשה מקובלת...

• הוסף לסימניות
בס"ד אנו עומדים כרגע לפני בנית דירה חדשה שמתוכננת בעיצוב של הקבלן.
כרגע אנו חושבים ללכת למעצבת לתכנון המטבח בלבד,
1. אשמח לחו"דכם - עד כמה שווה לחסוך את סעיף התכנון לגבי חלוקת הדירה, ובכלל מה בערך עלות יעוץ על תכנית מוכנה?
2. מצרפת את התכנית הקיימת.
אשמח לשמוע את דעתכם

3. בנוסף להנ"ל אשמח להמלצות או לדיס באישי על מעצבות בבני ברק וכאמור טווחי מחירים- על חו"ד לתכנית דירה, ועל תכנון מטבח.
תודה גדולה!
תכנית חתוכה_Page_01.jpg

• הוסף לסימניות
התוכנית מלמעלה- מצויינת!
כרגע הדירה קלאסית, מעצבת טובה תתאים את הדירה לצרכים המדוייקים שלכם.
בעייני מספיק בהחלט כמה פגישות ייעוץ ואין צורך בתכנון ועיצוב מחדש.

• הוסף לסימניות
התכנית מעולה!!
אבל אולי אני קצת נוגעת, כי אני מכירה אותה עד אחרון מתגיה...
(לא אני תכננתי אותה, אבל אני הוצאתי את תכניות העבודה, חשמל ואינסטלציה של הפרויקט הזה לביצוע)
עולם קטן.

ולשאלותיך-
חו"ד לדירה - פגישת ייעוץ נעה בין 200 ל-600 ש"ח לשעה
עלות של תכנון מטבח בד"כ מתחילה מ2500 ש"ח

• הוסף לסימניות
התוכנית סטנדרטית וטובה בהחלט.
אישית ממש מפריע לי שדלת חדר השינה חשופה בקו ישיר לסלון.

• הוסף לסימניות
מפריע לי שדלת חדר השינה חשופה בקו ישיר לסלון.
תודה על תשומת הלב.
נראה לך דוקר גם כשהאזור החשוף הוא ריק ?
ובכלל באופן כללי חד השינה נראה לי בעין לא מקצועית כמבזבז המון שטח ומכיל ארון ממש קטן,
מה דעתכם המלומדת?

• הוסף לסימניות
בעיני חייבת להיות הפרדה כלשהי, גם אם זה אומר לתחום את האזור של החדרים בדלת בתחילת המסדרון. (שזה לכאורה הפתרון הפשוט ביותר, והכי לא הופך סדרי בראשית)
דמייני את עצמך יוצאת מחדר השינה ממנוחת צהרי שבת, כשבסלון כל עדת החברים\ות של ילדייך, לא משהו...

• הוסף לסימניות
על פניו תוכנית מקסימה!
אין הרבה דירות קבלן שמקבלות תוכנית יפה
בדר"כ התוכניות נורא מעצבנות...

• הוסף לסימניות
מסכימה עם התגובה מעלי..
מרגיש לי קצת חנוק כל התכנון הזה.. אני הייתי חושבת על לפתוח את המטבח.
וגם היחידת הורים ממש קטנה לטעמי. נראה כאילו יש לכם לארון של 4 דלתות שזה כלום לחדר הורים. אלא אם כן את לא ממש צריכה ארון גדול יותר.. גם המקלחת נראת לי צפופה.
יכול להיות שאני כן הייתי עושה כמה שינויים אבל זה כמובן תלויי מאוד בכמה אתם מוכנים להכנס לשיפוץ מבחינת עלויות וגם תהליך.

• הוסף לסימניות
על פניו תוכנית מקסימה!
אין הרבה דירות קבלן שמקבלות תוכנית יפה
בדר"כ התוכניות נורא מעצבנות...

תמיד מרגיש לי שבתוכניות קבלן מנסים לדחוס ולדחוס כמה שיותר פונקציות בשטח לא שטח.. אני ממש לא מתחברת לתוכניות מסוג זה שהכל תחום וסגור בקירות מרגיש לא מאוורר ודחוס..

• הוסף לסימניות
תמיד מרגיש לי שבתוכניות קבלן מנסים לדחוס ולדחוס כמה שיותר פונקציות בשטח לא שטח.. אני ממש לא מתחברת לתוכניות מסוג זה שהכל תחום וסגור בקירות מרגיש לא מאוורר ודחוס..
בתכניות קבלן יש סטנדרט מקובל,
ותתפלאי, למגזרים מסויימים יש דרישה למטבח וסלון סגורים (הדירה הזאת תוכננה בכוונה כך)
אני אישית גם אוהבת פתוח ומאוורר, אבל ממש לא חושבת שזו דירה "חנוקה ודחוסה"
המקלחון - בסדר גמור והארון הוא 5 דלתות

• הוסף לסימניות
בתכניות קבלן יש סטנדרט מקובל,
ותתפלאי, למגזרים מסויימים יש דרישה למטבח וסלון סגורים (הדירה הזאת תוכננה בכוונה כך)
אני אישית גם אוהבת פתוח ומאוורר, אבל ממש לא חושבת שזו דירה "חנוקה ודחוסה"
המקלחון - בסדר גמור והארון הוא 5 דלתות
זה תלוי מה הסטנדרט שאת רואה ביחידת הורים. בתוכניות קבלן היחידות הורים לא מפנקות במיוחד. אני מסכימה שאפשר "לחיות" עם מה שתוכנן הן מבחינת המקלחת והן מבחינת הארון.. השאלה שלי, האם זה פייר שאנשים מוכרים את כל ההון שלהם בשביל לקבל דירה שאפשר "לחיות איתה" או דירה שתהיה בה גם חוויה נעימה וטובה למגורים... אני לא הייתי רוצה יחידת דיור הורים כזאת לעצמי.. אם כבר יש יחידת הורים היא צריכה להיות קצת יותר מפנקת. וכל מה שאני אומרת כרגע זה לא רק על התוכנית המדוברת זה דפוס כזה שראיתי אצל הרבה תוכניות ושזה פשוט מרגיז.. הסכום שמבקשים על דירת קבלן והתכנון שלטעמי לא מפנק בכלל.. שוב, זה הכל עניין של צרכים אני בתור אדם אישי וגם כמעצבת מחפשת איך הלקוח שלי יקבל בית שיוכל להתפנק בו ולא העיקר שיהיה תכנון סטנדרטי שאיתו הוא יכול "לחיות"

• הוסף לסימניות
התוכנית טובה, כמו שכבר אמרו.
אפשר בקלות לבטל את הקיר בין המטבח לסלון וליצור מראה מרווח
ולהעביר את יחידת ההורים לחדר הסמוך.
הרבה הצלחה ויישוב טוב!!

• הוסף לסימניות
תודה, התגובות שלכם וההתיחסות בכובד ראש באמת מחממות את הלב!
מרגיש לי קצת חנוק כל התכנון הזה.. אני הייתי חושבת על לפתוח את המטבח
למגזרים מסויימים יש דרישה למטבח וסלון סגורים (הדירה הזאת תוכננה בכוונה כך)
כנארה אני שייכת למגזר המסוים הזה:p
בעלי לא מוכן לשמוע על מטבח פתוח , והאמת שגם אני אוהבת יותר לדמיין את עצמי מבשלת ואופה במקום תחום ולא באמצע השכונה...

גם היחידת הורים ממש קטנה לטעמי.
הנקודה הזו בהחלט מציקה לי ועליה רציתי לשמוע תגובות מלומדות ומקצועיות, יש למישהיא איזושהיא אופציה לזרוק?

בסוגריים אני מוסיפה כי מה שנראה ממד אצלנו מדובר בחדר רגיל ואין בכלל ממד. מדובר בוילה שתוכננה לדירה אחת בעלת שני מפלסים וחולקה, אנו קנינו את העליונה,( צירפתי את התוכנית ששייכת לקרקע כי היא זהה ופשוט היתה ברשותי בצורה יותר ברורה ונקיה)

• הוסף לסימניות
יש לך בכלל מרפסת איפה שהחדר שינה, לא?

• הוסף לסימניות
המרפסת אצלי ג"כ מהסלון אבל לכיוון החזית,
יוצרת ר' עם הסלון...
המרפסת שאת מכירה היא בעצם החדר הרביעי שיבנה מיד לאחר טופס 4 ( ויש אומרים שבמהלכה או לפניה...:cool:)

• הוסף לסימניות
גם לי מפריע המטבח הסגור ,אם לבעלך זה מפריע יש אפשרות לאוורר קצת את הקיר ,כלומר פתיחה של חלון מעניין שייתן לכם איוורור בחלל הציבורי
הייתי מנסה גם לשנות את יחידת ההורים
ולשבור את אורך קו המסדרון הארוך,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא מעצבת פנים, אבל מה נסגר עם הדלת של הממד? איפה היא הולכת לעמוד פתוחה? על הכיור?
וכמו שאמרו פה הדלת של החדר שינה מול העיניים בכניסה.

• הוסף לסימניות
בעיני חייבת להיות הפרדה כלשהי, גם אם זה אומר לתחום את האזור של החדרים בדלת בתחילת המסדרון. (שזה לכאורה הפתרון הפשוט ביותר, והכי לא הופך סדרי בראשית)
דמייני את עצמך יוצאת מחדר השינה ממנוחת צהרי שבת, כשבסלון כל עדת החברים\ות של ילדייך, לא משהו...
מסכימה.
מצד שני דלת לא תעזור. היא תשאר פתוחה כי מדובר במעבר.
צריך פיתרון אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה