דרוש מידע עזרה - איך המידות של נעלי בנים - נקסט?

• הוסף לסימניות
מידה 23 היא כמו המידה בארץ?
אני רוצה להזמין ולא רוצה שיגיע משהו קטן/גדול
איך מדייקים במידה?
אם אני מודדת עם סרגל זה אכן לפי הטבלה?
תודה

יש למשהי ניסיון עם הנעל הזו?
נוחה? פרקטית? נהרסת מהר? טובה?
1622996176002.png

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי נעל בסגנון ממש דומה, הזמנתי מידה 24 וזה היה בדיוק כמו פה, ז"א מה שהיה צריך...
אבל זה תלוי בנעל ובילד והכי בטוח לדעתי זה למדוד עם סרגל או משהו

• הוסף לסימניות
המידות פחות או יותר מקבילות למידות בארץ ,

מה שכן , אני חושבת שהסגנון של הנעליים האלו מתאימות לילד עם רגליים די צרות ורזות ,

אם לילד שלך יש רגליים שמנמנות לא בטוח שיהיה לו נח מספיק ושהסקוצים יסגרו עד הסוף ,

לגבי האיכות , אני לא יודעת לגבי הנעל הספציפית הזאת אבל יש לי כן נסיון מהרבה נעליים בסגנון הזה שהזמנתי בעבר ובד"כ אורך החיים של הנעל הצדיק את המחיר ששילמת עליה , לקראת סוף העונה התבלה אבל יחסית בסדר ,

• הוסף לסימניות
כל עוד זה לא בד - מחזיק מעמד לעונה...
בקשר למידות אצלי זה משתנה בין סוגי הנעל, ממליצה לך למדוד לו לפי טבלת המידות שלהם...

• הוסף לסימניות
לי היה את הנעל הזאת מידה 23 מקביל למידה בארץ
מה שכן כמו שכתבו הנעל מאד צרה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה