עזרה עזרה, איך מבשלים ביום טוב כשיש לי רק אינדוקציה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות שביעי של פסח בבית, אבל יש לי אינדוקציה לפסח. לא חושבת שיש לי אפשרות להדליק אותה בחג.
איך בכל זאת אפשר לבשל?
יש לי כירה ניידת אבל אין לי מיכלי גז בשבילה. וגם, לכמה זמן יספיק כל מיכל? (צריך לזכור שאין לי דרך לכבות את הכירה בחג)
וכן, האם מותר להחליף מיכל בתוך החג?

• הוסף לסימניות
כיריים חשמליות שתי סירים על שעון שבת הכי טוב בחג

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות שביעי של פסח בבית, אבל יש לי אינדוקציה לפסח. לא חושבת שיש לי אפשרות להדליק אותה בחג.
איך בכל זאת אפשר לבשל?
יש לי כירה ניידת אבל אין לי מיכלי גז בשבילה. וגם, לכמה זמן יספיק כל מיכל? (צריך לזכור שאין לי דרך לכבות את הכירה בחג)
וכן, האם מותר להחליף מיכל בתוך החג?
אני מבשלת על הפלטה.
גולש תפו"א לסעודת החג בבוקר.
שמה בלילה מאוחר ועד הסעודה בבוקר מדהים!
גם סלומון נאפה מעולה שעה לא מעבר
בכפוף לעוצמת הפלטה.

• הוסף לסימניות
זה כבר הרבה זמן
אבל תעשי בתנור על טיימר ואז אפשר עד לסעודה ממש

• הוסף לסימניות
לבשל מראש ולחמם על הפלטה
ואת השאר לבשל על הפלטה
תפוחי אדמה -אפשר לקלף ולשים בסיר עם מים עד מבושל לגמרי

• הוסף לסימניות
אין לי פלטה, אבל זה פחות בעיה להשיג.

אני אשמח שתכתבו לי איך מבשלים על הפלטה, פירוט אם אפשר.

• הוסף לסימניות
בעיקר חשוב לי לגבי תפו״א שזה פחות טעים להכין מראש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה