אופיס 365 עזרה - אין מצב... המחשב לא מסכים להפתח!

• הוסף לסימניות
התהליך מאוד פשוט
מקש ימין על המחשב שלי >הגנת מערכת>הגדרות הגנה>לחיצה על c (או הכונן ששם מותקן מערכת ההפעלה)
שחזור מערכת לבחור תאריך שלפני כן התקלה לא היתה קיימת
בהצלחהצפה בקובץ המצורף 635232
ואו איזה הסבר מעולה!
הוא יכול לעזור מאוד למי שיכול להכנס למחשב.
אותי השאירו בחוץ. (אולי כי יש שמה כבר עשרה אנשים, אווווף אני משפחה גרעינית)
אני עומדת על המסך נעילה עם קוד באותיות קטנות, ואותיות עברית וגדולות בזמין.

יש עצה? דחווווף. ואני בלחץ על החומר...

• הוסף לסימניות
יש למטה במסך פס כחול ובצד ימן או שמול יש חץ ללמעלה ואחריו כתוב עבר (זה קיצור לעברית) תלחצי שם ואז יפתח לך דף וכתוב שם עברית או אנגלית ותלחצי באנגלית ואז תלחצי בCA

• הוסף לסימניות
אין לי דף כזה.
הכפתורים הפעילים זה כיבוי (הכולל הפעלה מחדש)
סימון של אינטרנט
וסימון של נוחות גישה (קורא הטקסטים, לא מקשים, זכוכית מגדלת, חדות גבוהה, מקשים דביקים, מקשי סינון.)

וזהו...

• הוסף לסימניות
הוא יכול לעזור מאוד למי שיכול להכנס למחשב.
אותי השאירו בחוץ. (אולי כי יש שמה כבר עשרה אנשים, אווווף אני משפחה גרעינית)
אני עומדת על המסך נעילה עם קוד באותיות קטנות, ואותיות עברית וגדולות בזמין.

יש עצה? דחווווף. ואני בלחץ על החומר...
יש תוכנות שפורצות את המשתמשים דרך עלייה מהבוט
אבל זה משהו מורכב עדיף שתפני לטכנאי הוא צריך את המחשב פיזית כדי לפרוץ אליו .

• הוסף לסימניות
יש תוכנות שפורצות את המשתמשים דרך עלייה מהבוט
אבל זה משהו מורכב עדיף שתפני לטכנאי הוא צריך את המחשב פיזית כדי לפרוץ אליו .
מה שנשאר לי זה לחפש טכנאי טוב באזור ירושלים.
אוף, החנות של המחשבים ליד הבית שלי סגורה.
ה' יעזור.

תודה רבה בכל אופן לכל מי שניסה לעזור... תודה.

• הוסף לסימניות
נ.ב.
אני לא מבין מה האשכול הזה עושה כאן בחור הנידח הזה שנקרא: פורום תוכנות מייקרוסופט ואופיס.
הטכנאי מחשב המקצוענים של פרוג בקושי נכנסים לכאן..
כדאי לשאול ישירות בפורום תוכנה חומרה רשתות.

• הוסף לסימניות
נ.ב.
אני לא מבין מה האשכול הזה עושה כאן בחור הנידח הזה שנקרא: פורום תוכנות מייקרוסופט ואופיס.
הטכנאי מחשב המקצוענים של פרוג בקושי נכנסים לכאן..
כדאי לשאול ישירות בפורום תוכנה חומרה רשתות.
אופס.
זה כנראה ממש בטעות.
אני אשאל גם שם.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה