כללי עזרה אינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי לעמד 350 דפים שבכל דף יש כותרת +טקסט+פרח אני חייבת לדעת עם יש אפשרות להחליף את כל הכותרות בבת אחת ואם אי אפשר שלא יפגע במסטר כשאני מחליפה בעמוד עצמו כי אני עושה איזה שינוי במסטר אז זה שם לי 2כותרות אחת על השניה
אני בטוחה שיש דרך קלה לעשות את זה ?
תודה לכל מי שיעזור

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
אפשר לפרט יותר ?

• הוסף לסימניות
1. אם יש איזה סקריפט כדי לשנות כותרת בכל דף בבת אחת או אולי דרך אחרת כי להחליף 300 כותרות זה מעייף ולוקח המון זמן לפרוייקט ששווה את הכסף

2. יש אפשרות לקשר שוב טקסט ששינינו בדף למאסטר הקיים או לא ?

• הוסף לסימניות
הכותרת הוא מסטר ?
אם כן, משנים את המסטר

אם לא,
אם לכותרת יש סגנון מסויים,
אפשר על ידי חיפוש והחלפה
(חפש בסגנון X את Y, והחלף לV)

• הוסף לסימניות
1. אם יש איזה סקריפט כדי לשנות כותרת בכל דף בבת אחת או אולי דרך אחרת כי להחליף 300 כותרות זה מעייף ולוקח המון זמן לפרוייקט ששווה את הכסף
ז"א
יש אפשרות לשנות בצורה קלה יותר 300 כותרות חוץ מלעשות את זה ידני

• הוסף לסימניות
קשה מאד להבין מהשאלה מה אתם מנסים לעשות, אם להחליף טקסט בסגנון מסוים, כבר קיבלתם תשובה, אם לא, מה בדיוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה