כללי עזרה אינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי גירסה של אינדיזיין CS5 ואני לא מצליחה ע"י החיצים לאוסיף או להוריד צלעות באוביקט למשמל אני מציירת משושה ורוצה להפוך אותו למשולש אז הוא מכפיל את עצמו במקום לאוסיף לו צלעות
תודה

• הוסף לסימניות
צריך ללחוץ קליק בעכבר + רווח + חץ

את מחסירה את מקש הרווח

• הוסף לסימניות
למה קליק ולמה רווח,
תוך כדי שמציירים את הכוכב, אפשר עם החיצים למעלה למטה ימין ושמאל להגדיל את הצלעות ואת העומק.
ואם זה לא עובד אצלך, משהו בעייתי בהתקנת התוכנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;655379:
למה קליק ולמה רווח,
תוך כדי שמציירים את הכוכב, אפשר עם החיצים למעלה למטה ימין ושמאל להגדיל את הצלעות ואת העומק.
ואם זה לא עובד אצלך, משהו בעייתי בהתקנת התוכנה.

קליק - זה במילה אחת "תוך כדי שמציירים את הכוכב"
ורווח - כי בלי הרווח הפעולה שאתה מציע מכפילה את מספר האובייקטים, כפי שכתבה קרול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;655381:
קליק - זה במילה אחת "תוך כדי שמציירים את הכוכב"
ורווח - כי בלי הרווח הפעולה שאתה מציע מכפילה את מספר האובייקטים, כפי שכתבה קרול
:)
בלי הרווח הפעולה שאני מציע לא מכפילה את מספר האובייקטים
לפחות בCS4, שאני כרגע עובד עליו.

• הוסף לסימניות
היא שאלה על CS5

• הוסף לסימניות
נכון,
האם זה באמת שונה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה ההיגיון בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה