עזרה - איפה אפשר להשיג

• הוסף לסימניות
מחמם אוזניים לגברים.
החורף פוסע אלינו בצעדי ענק והוא כבר כאן, מי שיודע היכן ניתן לקנות מחמם אוזניים לגברים (שחור) שמתלבש על האוזניים מאחורי הראש, (דק, ולא אוזניות עבות שלובשים את הקשת על הקרקפת) נא ונא יודיעני ויבוא על שכרו משמים.
אני סובל מאוד מהקור והרוחות, ניסיתי להשיג את הדבר הזה בהרבה חנויות ולא היה.
מה שמצאתי זה רק לילדים וצבעוני.
תודה רבה לכולם.

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני מכירה, לא ראיתי דבר כזה...
גם בעלי מחפש משהו כזה.
אולי אפשר לנסות בחנויות לא במגזר שלנו (זברה, גרין וכדו')

• הוסף לסימניות
בחו"ל בארה"ב בניו יורק באזור בורו פארק מוכרים את זה בוודאי (אני קבלתי משם)תמצא מישהו שיביא לך.

• הוסף לסימניות
כמדומני שהיו שנים שמכרו את זה בחנויות ההלבשה כמו דסקל, אמריקן,

• הוסף לסימניות
שנה שעברה ראיתי שמכרו את זה באיזור ישיבת מיר בירושלים

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. בסיוע אחד הגולשים השגתי באיזור שלי. (לא בארה"ב ולא בירושלים....:D)
רב תודות.

• הוסף לסימניות
סתם לידיעה יש מכירה ברח' תורה מציון בירושלים
שם היא מביאה כפפות צעיפים מטריות לגברים ונשים מחברות מעולות בארה"ב אולי גם את המוצר הנ"ל יש להם,
שווה לבדוק למי שעדיין מחפש!

• הוסף לסימניות
זה נהנה וזה לא חסר.....

נכתב ע"י מאירי5;491320:
תודה לכולם. בסיוע אחד הגולשים השגתי באיזור שלי. (לא בארה"ב ולא בירושלים....:D)
רב תודות.

שמחנו לראות שמצאת ב"ה,
נשמח מאוד שתשתף גם אותנו איפה אפשר להשיג את זה.....

• הוסף לסימניות
אני מדמיינת שראיתי את המוצר הזה ב"יש"?
בגלל שאם אומרים שזה קשה להשגה אז נראה לי שאני מדימיינת, אבל 50% סיכויים יש לפחות לכך שכן ראיתי את זה ב"יש".
ובעלי קנה אחד כזה, שחור, לפני שנתיים בחנות רגילה פה בירושלים (לא זוכרת איזו בדיוק).

קבצים מצורפים

• 111-223-thickbox.jpg
    KB 28.4 · צפיות: 36

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה