כללי עזרה- אמורה לעשות גרפיקה של 6 מ' על 3 מ'

• הוסף לסימניות
הקובץ מאד כבד בזמן העבודה.

יש לזה פתרון?

• הוסף לסימניות
תלוי במרחק שיראו את השלט.
בד"כ אפשר לעבוד על רבע מהגודל המקורי, ואפילו פחות

• הוסף לסימניות
תעבוד על קובץ שהוא קטן בחצי או ברבע - בפרופורציה.
כלומר בשביל עבודה זו תעבוד למשל על קובץ שהוא 3*1.5
אפילו כדאי להוריד לעוד חצי, פורמט גדול מכביד מאד!

בדפוס - תבקש שידפיסו בגודל פי שתיים או שלוש או ארבע - תלוי.

• הוסף לסימניות
זה בעיקר איורים.
אני לא עובדת כ"כ על הפוטושופ. יותר על האילוס'. הייצוא אותו דבר. נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hafakot;1486406:
זה בעיקר איורים.
אני לא עובדת כ"כ על הפוטושופ. יותר על האילוס'. הייצוא אותו דבר. נכון?

אילוס - בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
קבצים גדולים, כדאי לבנות את האלמנטים באילוס' ולייבא מהאינדזיין. העבודה הרבה יותר קלה פשוטה ולא מכבידה, מכיון שהאינד' רואה את האלמנטים כקישורים בלבד.

גם קבצים שמופיעים באילוס' כקישורים, הם מכבידים עליו מאד. מספיק לייבא לשם 5 תמונות איכותיות, והקובץ כבר נהיה כבד 100 MB, זה לא דבר שהגיוני לעבוד עליו.
דבר נוסף שמכביד על האילוס' זה האפקטים. כל תזוזה של האובייקט, הקטנה/הגדלה, גורמת לו לחשוב הרבה זמן מחדש.

אם אין לך מחשב מהיר במיוחד אני ממש ממליצה לעבוד באינדיזיין, ולייבא קבצים מהאילוס'.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מקטינה קבצים כאלה תמיד ב-10%
לדוגמה 6מטר על 3 מטר
אני הייתי עושה 60 ס"מ על 30 ס"מ

לא היה לי אף פעם בעיה ותלונות מבתי דפוס, תמיד זה היה בסדר

• הוסף לסימניות
התכוונת לומר שאת מקטינה ב-90%
או שאת מקטינה ל-10%

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה