עזרה: אני בדילמה קשה,אשמח אם תכנסו.... (בעניין מטפלות)

• הוסף לסימניות
אני משלמת 6 ש"ח קבוע, בירושלים.
(משלמים גם על חופשים ועל חודש אב)

נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1491163:
(וגם ככה אני מרגישה שאני משלמת מעט מידי ביחס לטיפול שילד/תינוק דורש. לא נראה לי שהייתי רגועה ושהילד שלי מקבל טיפול מסור, אם הייתי משלמת למטפלת 6 ₪ לשעה, :eek: איך היא יכולה לא להרגיש מנוצלת??? אבל אולי אני נסחפת וקיצונית מידי, כי מה שאני רואה בשטח זה שאף אחד לא חושב כמוני... :cool:)

לא מסכימה איתך,
אני הייתי בשוק מהמחיר הזול... אבל המטפלת שלי מקסימה ומצוינת.
נכון יש אצלה 7 ילדים קבוע- אז מה?
רובם די גדולים וזה דומה יותר לגנון (הבת של בת שנה+) אבל הייתי משאירה אצלה ברוגע לגמרי גם תינוקת קטנה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על המשוב החם....
אז עכשיו הבייבי אצלי והוא יושן , העגלה צמודה אלי בנתיים ואני מביטה בו
יווו איזה יצור פלאי שד' ברא , לא חסר כלום ריסים, גבות, ציפורניים וכו'
פלא הבריאה!!! זה משהו מדהים !!
וגם ממלמלת תהילים שהכל יהיה בסדר בעז''ה.
תודה לכל אלו שנתנו לי את הכח להתחיל ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1491391:
תודה לכולן על המשוב החם....
אז עכשיו הבייבי אצלי והוא יושן , העגלה צמודה אלי בנתיים ואני מביטה בו
יווו איזה יצור פלאי שד' ברא , לא חסר כלום ריסים, גבות, ציפורניים וכו'
פלא הבריאה!!! זה משהו מדהים !!
וגם ממלמלת תהילים שהכל יהיה בסדר בעז''ה.
תודה לכל אלו שנתנו לי את הכח להתחיל ...

תצליחי!!
כמו שהספקנו להכיר אותך - אמא שלו תהיה מאוד מרוצה...

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה..
האם אני יכולה להשכיב תינוק על הצד אחרי האוכל??
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה