כללי עזרה, אפקט מראה.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 185.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לאיזה אימייל לשלוח לך את זה?

מצורף

קבצים מצורפים

• books.jpg
    KB 321.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ווואווו, תודה ענקית.
ל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ועוד שאלה איך עושים את זה כ"כ טוב, אני זוכר שדיברו על ה 3D TRANSFORM של פוטושופ 7
אבל איך באמת עושים את זה?

• הוסף לסימניות
זה הדמיה לספר כן?
לפי דעתי צריך לסדר את האורך זה ארוך מדי! (אלא אם כן זה באמת ספר גבוה במיוחד..)
חוץ..
הספרים מאחורה נראים משוכפלים לגמרי.. הם מדיי דבוקים אחד לשני..
ומשהו בפרספקטיבה פשוט נראה לא ריאליסטי!

• הוסף לסימניות
כן אני יודע, וזה לא כל כך חשוב לי (ואני לא מזלזל), זוהי לא תמונה של ספר אלא דף מעוצב שעשיתי בצורת חוברת, אני אעלה בעז"ה את המודעה הסופית ואז אשמח לקבל עוד תגובות.

• הוסף לסימניות
שוב תודה,
אולי חלק מכירים את האתר הזה, אבל ונתנו הביא לי אותו והוא ממש מועיל:
http://www.eatlime.com/

לאחר הרשמה פשוטה ניתן לאחסן קבצים עד 1 ג'יגה ולשלוח לינקים לאימיל.

• הוסף לסימניות
ישלי אותו ממזמן :)
גם שם לוקח קצת זמן..

כל הכבוד על העזרה המהירה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה