עזרה באאוטלוק דחוף

• הוסף לסימניות
לא נשלחים לי תמונות באאוטלוק בעיקר JPEG
זה עושה לי שגיאה
(אני בנתיב)
מישהו יודע למה?
תודה!

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אז זהו זה, שעכשיו אני מגלה שהתמונות כן עוברות לצד השני (הנמען) רק שלי זה נותן הודעת שגיאה (ללא פירוט סיבת השגיאה) ונשאר בגדר דואר יוצא כאלו ממשיך וממשיך להשלח בלי סוף, ולא נכנס כמובן לרשימת הפריטים שנשלחו.
לכל מי ששולחים זה יוצר את אותה בעיה.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;715956:
שלח תמונה אך זה נראה אצלך

לפני שניסיתי לשלוח שוב כדי לצלם לך,
פניתי מקום בהודעות שנשלחו (מחקתי הרבה מודעות ישנות עם קבצים מצורפים)
וכשניסיתי לשלוח - זה נשלח בלי בעיה.
כנראה שזו הייתה הסיבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלום מ;716054:
לפני שניסיתי לשלוח שוב כדי לצלם לך,
פניתי מקום בהודעות שנשלחו (מחקתי הרבה מודעות ישנות עם קבצים מצורפים)
וכשניסיתי לשלוח - זה נשלח בלי בעיה.
כנראה שזו הייתה הסיבה?
באופן כללי משקל תיקיות אישיות גדול מדי הוא מקור לבעיות. אבל נמתין לחוו"ד של דוד.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
יום יומיים זה עבד נהדר. ועכשיו שוב הודעת שגיאה גם בשליחת מייל ללא קובץ מצורף, ובנוסף לזה נעלמה לי כל רשימת הפריטים שנשלחו - 0 פריטים. (חלקם חשובים לי מאוד)
(אציין שפיניתי הרבה מקום כך שככל הנראה לא זו הבעיה)
מה עושים?

עוד אציין, הוא לא מפרט את סיבת השגיאה אלא רק :"שגיאות אחדות ארעו בעת עיבוד המשימות המבוקשות נא סקור את רשימת השגיאות להלן לקבלת פרטים נוספים"
לשונית השגיאות - ריקה
לשונית משימות- מצב: אזהרות. התקשרות: רשת תקשורת מקומית

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה