כללי עזרה באבחון

• הוסף לסימניות
האם יש מבין התבלינים האלו חילבה
ואם יש למשהו חילבה מוצלח שיעלה לי בבקשה

קבצים מצורפים

• 4553225 (גג3).jpg
    KB 448.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אולי הכתום למעלה..

• הוסף לסימניות
חחח חילבה זה נוזל ירוק כזה... חפשי בגוגל.

• הוסף לסימניות
תודה

האיכות לא מתאימה לי
תודה על הרצון
האם אוכלים אותו בצורה הזו או רק כתבלין
אני צריכה חילבה בדרך אכילתו

• הוסף לסימניות
חילבה זה גרגירים ותלוי למה השימוש,בד"כ אוכלים אותה טחונה ומוקצפת עם עוד דברים.....אף אחד לא אוכל אותה כאבקה טחונה. אך היא ידועה בסגולותיה לכל מיני מחלות ואז פשוט משתמשים בגרגירים שלה כמו שהם בשלמותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;455954:
האיכות לא מתאימה לי
תודה על הרצון
האם אוכלים אותו בצורה הזו או רק כתבלין
אני צריכה חילבה בדרך אכילתו

לא התכוונתי לשימוש אלא רק לקבל רושם איך זה נראה
אבל דרך אכילתו זה לא בגרגרים, וגם לא באבקה, אלא מעין מטבל, די רירי וצהבהב-ירקרק

תנסה פה למרות שהתמונה לא ממש אטרקטיבית
http://www.nosachteiman.co.il/?CategoryID=761

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה