כללי עזרה באדובי בעברית - מישהו יודע???

• הוסף לסימניות
יש למישהו קישור לעזרה באדובי בעברית?
הערה נוספת: האם יש עזרה באדובי בעברית ל CS5 \ CS6 ול CC - הכוונה האם העזרות של התוכנות הישנות עדיין קיימות - ואם כן יש לזה קישור בעברית?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
????
לאף אחד אין קישורים לעזרה של אדובי
פעם הגעתי לזה, אבל אני לא מוצאת את זה כרגע, חוץ מזה השאלה שלי אם כל פעם שמשתדרגת התוכנה, גם העזרה שלה משתדרגת, או שאפשר למצוא את העזרה לכל אחד מהשידרוגים הנ"ל CS5, CS6, CC
תודה לעונים...

• הוסף לסימניות
הגעתי לארכיון הזה למשל https://helpx.adobe.com/il_he/illustrator/archive.html
תוכן הענינים כתוב בעברית, אבל שאני מורידה למשל ב PDF זה יורד באנגלית
יש מקום שאפשר להוריד PDF לתוכנות של אדובי אבל שזה יהיה בעברית?

• הוסף לסימניות
אדובי בעברית יש רק גירסת cs5 (לפי מה שידוע לי).
אם את מעונינת אני מתקין אדובי בעברית.

בהצלחה!
דב

• הוסף לסימניות
תיראה כאן עזרה לאינדיזין, ומשם אפשר להגיע לשאר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;2156536:
תיראה כאן עזרה לאינדיזין, ומשם אפשר להגיע לשאר.

הקישור שצרפתם מביא אותי לעזרה לאינדיזיין - וזה מצויין כי זה בעברית, ז"א העזרה בעברית, אבל אני לא מצליחה לקבל את העזרה בעברית לשאר התוכנות - (לא בדף של העזרה הטכנית שזה כן כתוב בעברית, אלא) בעזרה עצמה שהכל יהיה כתוב בעברית - את זה אני מחפשת לתוכנות של אדובי ובעיקר ל: פוטו שופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פרימייר ואפטר אפקט אני רוצה לראות את העזרה שלהם בעברית (במילים אחרות את ההדרכה איך עושים כל מיני דברים בעברית ולא באנגלית כמו שמופיע לי עכשיו) וגם כאשר אני רוצה להוריד את ההדרכות שלהם בפי.די.אף ההדרכות יורדות באנגלית - ואני רוצה אותו דבר אבל בעברית - יש מצב להדרכות בעברית?
מקווה שהובנתי...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דֹב;2156476:
אדובי בעברית יש רק גירסת cs5 (לפי מה שידוע לי).
אם את מעונינת אני מתקין אדובי בעברית.

בהצלחה!
דב

אני מעוניינת, בכמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;2156814:
הקישור שצרפתם מביא אותי לעזרה לאינדיזיין - וזה מצויין כי זה בעברית, ז"א העזרה בעברית, אבל אני לא מצליחה לקבל את העזרה בעברית לשאר התוכנות - (לא בדף של העזרה הטכנית שזה כן כתוב בעברית, אלא) בעזרה עצמה שהכל יהיה כתוב בעברית - את זה אני מחפשת לתוכנות של אדובי ובעיקר ל: פוטו שופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פרימייר ואפטר אפקט אני רוצה לראות את העזרה שלהם בעברית (במילים אחרות את ההדרכה איך עושים כל מיני דברים בעברית ולא באנגלית כמו שמופיע לי עכשיו) וגם כאשר אני רוצה להוריד את ההדרכות שלהם בפי.די.אף ההדרכות יורדות באנגלית - ואני רוצה אותו דבר אבל בעברית - יש מצב להדרכות בעברית?
מקווה שהובנתי...
תודה רבה!

יש הדרכות של אדובי בעברית??
(אני לא צריכה את התוכנות יש לי... אגב אין לכל התוכנות עברית רק אילוסטרייטור, פוטו שופ ואינדיזיין נכון? פרימייר ואפטר אפקט יש רק באנגלית,כן?)

אם יש למישהו הדרכות בעברית - לאו דווקא אדובי גם אשמח לקבל
ואולי גם סירטוני הדרכה

אז תודה מראש (ומקווה שיש לכם...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה