עזרה באטוטקד

• פותח הנושא nhfk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עזרה בדחיפות,
אני מנסה לשמור קובץ והוא לא נותן לי אלא מופיע לי הודעה כזו:

ו
‏‏לכידה.JPG
אני יודעת שיש איזה נוסחה שלוחצים ואז עושים שיהיה שווה לאחד- משהו כזה.
מי שזוכר אם יוכל לרשום לי בפירוט יעזור לי מאוד.
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע???????????

• הוסף לסימניות
זה שמור משום מה על איזשהו קובץ גיבוי,
תעשי שמירה בשם ותשמרי בשם חדש

• הוסף לסימניות
זה הקטע שהוא לא נותן לי לשמור,
וזה לא רק בתוכנית הזו- זה בכל התוכניות שיש לי,
אין לי אפשרות לעשות control s, control p וכו'
אלא הוא כל פעם נותן לי הודעה שכתוב בה איך הוא הולך לשמור לי- על איזה שם ואיפו זה ימוקם-כנ"ל.

• הוסף לסימניות
כנראה בהגדרות שלך יש בעיה, תכנסי ל OPTIONS, לשונית של OPEN AND SAVE, תבדקי שזה כותב לך שם ששומר את הקובץ על 2000.
חוץ מזה, בלשונית של FILES, במילים AUTOMATIC SAVE FILE LOCATION תבדקי ששומר לך בתיקיה נכונה.

• הוסף לסימניות
נזכרתי בפתרון:
FILEDIA בשורת המשימות
ולרשום שיהיה שווה לאחד.

ותודה על העזרה מכל מי שנסה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה