כללי עזרה באידיזיין

• הוסף לסימניות
שתי שאלות באינדיזיין.
א. איך אני כותב בחיפוש והחלפה שימצא לי את כל הסוגריים ואת הטקסט שבתוכן?
ב. אני רוצה להגדיר לתוכנה שתשלוף לי כותרות מהטקסט שהם בעיצוב מסויים, אך דא עקא אני רוצה שישלוף לי רק את הראשון ורק את האחרון שבעמוד, ולא את כולם?

• הוסף לסימניות
א. למה לא כמו שעשית פעם?
\(.+?\)

ב. אפשר אולי ע"י כותרות רצות, פעמיים. פעם הראשון, ופעם האחרון. את הכותרות רצות להגדיר בסגנון משלו. ואז להריץ תוכן עניינים לפי סגנון הכותרות רצות. לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;872820:
א. למה לא כמו שעשית פעם?
\(.+?\)

ב. אפשר אולי ע"י כותרות רצות, פעמיים. פעם הראשון, ופעם האחרון. את הכותרות רצות להגדיר בסגנון משלו. ואז להריץ תוכן עניינים לפי סגנון הכותרות רצות. לא ניסיתי.[/QUOTE
א. אני מנסה והוא לא בוחר לי.
ב. עשיתי כותרות רצות הבעיה היא שאם הפיסקה מתחילה בעמוד קודם אז הוא שולף את המלה ההיא ולא את המלה הראשוניה בעמוד הנוכחי.

• הוסף לסימניות
תנסה להפוך את הלוכסנים (או לשנות כיוון פסקה ממה שכרגע לצד השני), או לצאת מחלון החיפוש ולהכנס שוב (קרה לי כמה פעמים).
הנוסחא שאני עובד איתה היא:
(\()(.*?)(\))
היתרון בה שאפשר בחלון ההחלפה לבחור כל אחד מהפריטים (סוגר ראשון, אחרון, ומה שביניהם) ולשנות בהתאם למה שצריך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;872832:
נכתב ע"י ונתנו10;872820:
א. למה לא כמו שעשית פעם?
\(.+?\)

ב. אפשר אולי ע"י כותרות רצות, פעמיים. פעם הראשון, ופעם האחרון. את הכותרות רצות להגדיר בסגנון משלו. ואז להריץ תוכן עניינים לפי סגנון הכותרות רצות. לא ניסיתי.[/QUOTE
א. אני מנסה והוא לא בוחר לי.
ב. עשיתי כותרות רצות הבעיה היא שאם הפיסקה מתחילה בעמוד קודם אז הוא שולף את המלה ההיא ולא את המלה הראשוניה בעמוד הנוכחי.

אתה רוצה שישלוף לפי מילה, ולא פיסקה?
תגדיר כך בהגדרות כותרת רצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה