כללי עזרה באילוסטרייטור - דחוף!!!

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מתמצאת בתוכנה, אבל צריכה בדחיפות לעשות עיגול מחולק ל12 חלקים שווים.
מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
מתאים לי שיש דרך קצרה קלה ומתוחכמת, אך איני יודעת
אני יכולה לעזור בדרך "פשוטה"
* לצייר את העיגול
* למתוח את קו הקוטר ולמרכז אותו במרכז העיגול
* ע"י ה transform לשכפל את ה"קוטר" בסיבוב של 30 מעלות כל פעם

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה,
אולי תסבירי יותר בפרוט איך מותחים את קו הקוטר? עם איזה כלי?

• הוסף לסימניות
עיגול מחולק

יש דרכים שונות ליצור.
אני יצרתי ע"י כלי הרשת העגול, סידרתי עם החיצים שתהיה החלוקה הרצויה ללא מעגלים, רק מס' פרוסות רצוי.
אח"כ צבעתי עם כלי הצביעה החיה, בחרתי את החלקים הצבועים ועשיתי העתק הדבק.
בבקשה קובץ PDF שניתן לפותחו באילוסטרטור.

קבצים מצורפים

• עיגול מחולק - 12 חלקים.pdf
    KB 207.2 · צפיות: 287
  • הוסף לסימניות
ישראלה,
תודה רבה רבה רבה!
אין מילים...

• הוסף לסימניות
עם כלי ה"קו"
האייקון זה קו אלכסוני מופיע מתחת לכלי ה text
ואז פשוט ליצור את הקו ולמרכז אותו למרכז העיגול

• הוסף לסימניות
שוב תודה,
אבל מה שהייתי צריכה זה כמו עוגה מחולקת.
קיבלתי את הקובץ, תודה רבה לכולן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה