כללי עזרה באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
1. אני מנסה להפוך צבע מסוים מפרוצס לצבע חמישי, איך אני עושה את זה בצורה שכל מה שצבוע בצבע זה יהפוך לצבע חמישי? ניסיתי להכנס לצבע במשטח ה"סוואטש'ס" והוא לא נותן לי לעשות "אוקי", הוא מביא הודעה משהו בערך: "thet name cannot be used for a spot color becaus it is resaved for procces palets..."
ואת זה הבנתי, נסה לבחור שם אחר, אבל כל מה שניסיתי לכתוב בשם לא עוזר, עדיין אותה הודעה.
2. מהדפוס אומרם לי הברקוד חייב להיות בצבע שחור בלבד, ואצלם הוא מופיע בארבעה צבעים. אצלי הוא קובץ פידיאף, מה אני עושה כדי להפוך אותה לשחור בלבד?

ותודה

• הוסף לסימניות
תלחצי פעמיים לחלונית הסוואטשס ותבחרי צבע שהוא פרוצס ותעשי גלובל (צבע כללי) (תגדירי את כל האובייקטים שאת רוצה לשנות להם את הצבע לגלובל..עכשיו שתשני צבע הם כולם ישתנו),זה מה שהתכוונת?

• הוסף לסימניות
למה לא ע"י בחירה עם מטה הקסמים?
לא בטוחה שהבנתי מה הבעיה

שאלה 2 -
מה הגדרות הייצוא של צבע שחור אצלך?
צריך לודא שהייצוא הוא לא reach black
ושוב - בחירה של הצבע עם מטה הקסם ואז להפוך ל100% K
לא נשמע לי מסובך

• הוסף לסימניות
אריאל, זה בדיוק מה שעשיתי, בחירה עם מטה הקסם ואז 100% שחור.
אבל אחרי סגירה לדפוס זה נהפך לארבעה צבעים, וגם אחרי שאני עושה "העתק הדבק" זה שוב מקלקל והופך לארבעה צבעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה