כללי עזרה באילוס די דחוף

• הוסף לסימניות
ממש דיון אבסורדי.
עם כל הכבוד, לכל הדברים הקטנים האלו שציינתם על יתרונותיה של קורל, אין מקום להשוואה בינה לבין האילוס. מה גם שהיא בת משפחה של אינדי ופוטושופ - יתרון שמקפיץ אותה כמה רמות מעל.
ד.א. עבדתי על קורל 7 שנים (ועד היום אני עובדת בה - בעבודות שקיימות ממילא) ובאמת היה לא קל לעבור לאילוס אבל לאחר עבודה ממושכת - אין מה להשוות. (שוב, למרות כל הדברים הקטנטנים שצוינו למעלה)

מוקדש לכל אלו שמפחדים לעשות שינויים. ולכל אותם בעלי אומץ וגמישות שעשו אותם.

• הוסף לסימניות
הדברים הקטנים וגם הדברים הגדולים (לדעתי הכל שם "גדול") הם אלו שעושים את התכנה הזו לתוכנה מדהימה שכיף ונוח להשתמש בה.......
פשוט רק לערוך הכירות נכונה!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גליון;1004125:
Shift f7 אליין לארט בוירד
באמת אליסטרטער הוא פראגרעם קשה וצריכים ללמוד אותו היטיב להיות בקי אבל יש בו הרבה יותר מקורל
1) Shift F7
2) Align to Artboard
3) Vertical Center Align
4) Horozintal Center Align

בזמן שבקורל מדובר בפעולה אחת. ללחוץ על P

נכתב ע"י שרה רבקה;1004134:
ממש דיון אבסורדי.
עם כל הכבוד, לכל הדברים הקטנים האלו שציינתם על יתרונותיה של קורל, אין מקום להשוואה בינה לבין האילוס. מה גם שהיא בת משפחה של אינדי ופוטושופ - יתרון שמקפיץ אותה כמה רמות מעל.
אבסורדי. יכול להיות, כי היום הרי לא מלמדים את הקורל בבתי הספר.
עוד לא ציינתי שום דבר (לפחות לא באשכול הזה. הבאתי דוגמה קטנטנה).
אם היא היתה מתנהגת כמו בת משפחה הייתי מסכים איתך. לצערי היא אחות חורגת.

מוקדש לכל אלו שמפחדים לעשות שינויים. ולכל אותם בעלי אומץ וגמישות שעשו אותם.
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
1) Shift F7
2) Align [to Artboard
3) Vertical Center Align
4) Horozintal Center Align

בזמן שבקורל מדובר בפעולה אחת. ללחוץ על P

----שוב, הדברים הקטנים.....
מי עושה SHIFT7? מי שרגיל לקורל עם תיבת שיחה שתופסת את כל המסך ולא יכולה להשאר בצד....

לצערי היא אחות חורגת.

עם זה אני מסכימה בהחלט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1004429:
----שוב, הדברים הקטנים.....
אדרבה, תאתגרי אותי עם משהו שיש באילוסטרייטור (מוצר חובה) שאין בקורל,
ששווה בשבילו להתחיל לעבוד בתוכנה המסורבלת הזאת.

• הוסף לסימניות
עד שאאתגר באילוס אשמח מאוד, אם תוכל להשיב לי על השאלה של הגרפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1004670:
עד שאאתגר באילוס אשמח מאוד, אם תוכל להשיב לי על השאלה של הגרפים.
ולמה נדמה לך שלא עניתי לך על השאלה?
זה נמצא באשכול נפרד, היות וזה לא קשור לנושא הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה