כללי עזרה באילוס'

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך מעתיקים אפקט באילוס'? (עשיתי אפקט של צל ואני רוצה שהוא יהיה על עוד כמה אוביקטים)
ואיך באינדיזיין?
תודה!

• הוסף לסימניות
זרקי את האוביקט בעל האפקט ל-graphic style וכך תוכלי להשתמש בתכונות לאוביקטים נוספים
באינדיזיין קיימת אפשרות דומה שנקראת object style גם כאן, זורקים ומשתמשים לאוביקטים נוספים

• הוסף לסימניות
תודה,
אבל יש לי אוביקט שיש בתוכו פסים (קליפינג מסק) איך אני עושה את הצל רק על המסגרת ולא על הפסים שבפנים?

• הוסף לסימניות
יש משהו שיכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות למסגרת צל אני יודע שבקליפינג-מסק
האפקט חל האובייקטים שבפנים ולא למסגרת כי זה מסגרת וירטואלית ולא באמת

אז תסבירי טוב יותר למה הכוונה

• הוסף לסימניות
בחלון האופיריאנס (אין לי כוח לבדוק איך כותבים אותו באנגלית) בוחרים רק את המסגרת ואז מחילים את האפקט.
(צריך לבדוק אם זה עובד גם בקליפינג מאסק מאחר והוא כאילו קובע מהי צורת האוביקט.)

• הוסף לסימניות
פארק, לא הצלחתי, הוא לא עשה לי כלום.
דוד א. אולי אתה תצליח,אסביראת עצמי: הכנתי תעודה מלבן עם קצוות מעוגלים כשבתוכו הקוים
אני רוצה שרק למלבן יהי צל. ולא לקוים.

• הוסף לסימניות
במקום להסתבך תניחי מאחור צורה מדויקת של המלבן עם מילוי לבן ללא קו ותחילי עליו את האפקט.

• הוסף לסימניות
הכפילי בחלון appearance את המילוי של המלבן או הקו ועליו תני אפקט צל

• הוסף לסימניות
תודה, האמת היא שזה מה שחשבתי לעשות אבל היה נראה לי שיש משהו יותר מקצועי.
האם יש העתקה באילוס' בדיוק צורה על צורה כמו שהיה בפריהנד? (CLONE)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה