כללי עזרה באינדזיין.

• הוסף לסימניות
אני מעונין להוסיף דוגמאות נוספות לstroke styles באינדזיין,
אבל כל סוג קובץ שניסיתי לייבא מופיעה הודעה שהוא לא יכול לטעון את סוג הקובץ הזה.
והשאלה: איזה סוג קובץ הוא כן יקבל.
תודה מראש
ycs

• הוסף לסימניות
למה אתה מנסה לייבא בכלל?
הוספת לעצמך סגנון חדש לפי איך שבנית את זה, פשוט תלחץ או OK. במקום על LOAD
(האם אתה מנסה לייבא סגנון STROKE מאילוסטרייטר?)
קובץ סטרוק זה תמיד קובץ INST.
ואם הוספת באינדיזיין ואתה רוצה לשמור את הסטרוק הזה לתוכנות אחרות, פשוט תעשה SAVE לשמירה, ואז הוא שואל איפה לבחור. ואח"כ יש לך קובץ סגנון STROKE.

• הוסף לסימניות
מאינדיזיין למשל.

• הוסף לסימניות
מצטער, לא הצלחתי, אשמח לקצת יותר פירוט, איך לשמור סוג קובץ של INST.

• הוסף לסימניות
אתה בונה את הסגנון קו כמו שאתה רוצה, לוחץ על ADD או על OK, ויש לך סגנון נוסף.
כדי לשמור קובץ זה כקובץ INST. אתה בוחר בסגנון המבוקש, ולוחץ על SAVE.
תשמור איפה שאתה רוצה, ויש לך קובץ INST. קובץ זה תוכל לפתוח אח"כ בתוכנות אדובי.

• הוסף לסימניות
כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב,

איך לעשות בתוך האפשרויות באינדזיין אני יודע,
הכוונה שלי היא: עשיתי סגנון מיוחד בפוטושופ ועכשיו אני רוצה את הדוגמא הזאת בתור storke איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
סגנון של אפקטים? סגנון של מה?
או שאתה בנית איזה צורה, והיית רוצה שיהי' אפשרות לעשות סטרוק מהעיטורים שלך?
;)

• הוסף לסימניות
ונתנו, הוא (אחי) רוצה לעשות קו סטרוק מסוגנן, כמו שעשית בקורל, שיש לך מברשת של חבלים לוילונות וכדו'.

לא ידוע לי שאפשר לעשות כאלו דברים באינדיזיין.

מה שכן מישהו הראה לי פעם, בגירסה ישנה יותר של האינדי, שאם תכתוב "Steps" בשם של הסרוק, הוא יתן לך קו עם ציורים של פסיעות. ואם תכתוב "smile" הוא יתן לך קו עם הרבה חיוכים.
לאחרונה משום מה זה לא עובד לי.

השאלה נשארה פתוחה, האם אפשר ליצור סטרוק מכל מיני עיצובים באינדיזיין? או שנצטרך לייצר באילוסטרייטור כאלו דברים???

• הוסף לסימניות
חידוש מעניין, שווה לחפש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה