כללי עזרה באינדזיין

• הוסף לסימניות
איך עושים שורה שפותחת קטע חדש יש קצת הזזה של קדימה,
כלומר אחרי כל הנקודה הוא מתחיל מחדש ויש רווח בתחילת הטקסט.
איך עושים את זה באופן אוטומטי?

מצ"ב כאן תמונה לדוגמא.

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 66.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בחלון הפיסקה ישנה פקודה הנותנת הזחה לכל תחילת פיסקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י semel1;590745:
בחלון הפיסקה ישנה פקודה הנותנת הזחה לכל תחילת פיסקה

כן אבל איפה זה נמצא בדיוק?

• הוסף לסימניות
זה הנמצא בריבוע המסומן, וד"א מאיפה הכתבה הסרוקה? אני זוכר שקראתי את זה ולא מצליח להיזכר איפה...?

קבצים מצורפים

• Picture 3.jpg
    KB 103.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו בר אוריאן;590769:
זה הנמצא בריבוע המסומן, וד"א מאיפה הכתבה הסרוקה? אני זוכר שקראתי את זה ולא מצליח להיזכר איפה...?

מאיפה השורה הזו? לי יש משהו אחר.

• הוסף לסימניות
את צריכה ליצור סגנון פיסקה, כאשר בחלונית הסגנון את מתכנתת אותו בכל פיסקה חדשה לתת הזחה כרצונך. תלחצי F11, ואת נכנסת לחלונית הסגנונות. תיצרי סגנון חדש (אייקון למטה מימין) ובאפשרות של "הזחות וריווחים" (איידנטס אנד ספייסינג) תבחרי הזחה, זה בצד ימין. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אה, ואחרי שאישרת את זה את צריכה לסמן את הטקסט הרצוי, ולהחיל עליו את הסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shani20;591153:
מאיפה השורה הזו? לי יש משהו אחר.

צפה בקובץ המצורף 95371

נכתב ע"י סטודיו בר אוריאן;590769:
מאיפה הכתבה הסרוקה? אני זוכר שקראתי את זה ולא מצליח להיזכר איפה...?

נראה כמו סיפור של חיים ולדר שמפורסם באחד מה"אנשים מספרים על עצמם".
(על המלצר שכיבד את חבריו לשעבר בזרנוקי מים...)

קבצים מצורפים

• Paragraph.jpg
    KB 80.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
בעלון של הידברות, נראלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה