כללי עזרה באינדיזיין - אולי גרפ?

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה לכולם
יש לי קובץ וורד שבנוי כך:

א
טקסט טקסט טקסט טקסט

ב
טקסט טקסט טקסט טקסט

אני רוצה לשים באופן אוטומטי את האות של ה"סעיף" בשורה אחת עם הטקסט, שייצא: א טקסט טקסט וכו'.

* מס' הסעיף הגדול ביותר הוא 6 תוים.
* בעצם כל סעיף מורכב מ 2 פיסקאות, כך שאם יש כזאת פקודה: "מחק אנטר כל 2 אנטרים" זה מצוין.

לא אכפת לי לשנות את זה בוורד או באינדזיין

תודה רבה רבה לכולם

• הוסף לסימניות
אני במקומך הייתי מקליט מאקרו בוורד שיורד שתי פסקאות ומוחק מחיקה אחת עם Backspace

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;n4921651:
אני במקומך הייתי מקליט מאקרו בוורד שיורד שתי פסקאות ומוחק מחיקה אחת עם Backspace

אני חלש בוורד...
אפשר קצת יותר פירוט? תודה!

• הוסף לסימניות
אפשר?

• הוסף לסימניות
אם אין מאפיין מסוים לאות סעיף, תעשה חפש בתחילת פסקה עד 6 תווים שיש אחריהם סימון פסקה והחלף במה שיש בחפש חוץ מהסימון פסקא
מצ"ב תמונה (לא יכול להעתיק את הגרפ לכאן בגלל שהסימון סוף פסקא שיש בגרפ מתורגם לאנטר) ותעשה את זה בזהירות
שים לב שיש רווח אחרי $1

קבצים מצורפים

• שם.png
    שם.png
    KB 6.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;n4922041:
אם אין מאפיין מסוים לאות סעיף, תעשה חפש בתחילת פסקה עד 6 תווים שיש אחריהם סימון פסקה והחלף במה שיש בחפש חוץ מהסימון פסקא
מצ"ב תמונה (לא יכול להעתיק את הגרפ לכאן בגלל שהסימון סוף פסקא שיש בגרפ מתורגם לאנטר) ותעשה את זה בזהירות
שים לב שיש רווח אחרי $1

ראיתי רק עכשיו.
תודה רבה רבה
אנסה את זה בעז"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה