כללי עזרה באינדיזיין בבקשה

• הוסף לסימניות
ברגע שקבעתי גודל מסוים של תיבת טקסט, ישנם מילים/מילה שיורדות אוטומטי לשורה
הבאה, ואני צריכה להוסיף להן אנטר.(בשביל לקבוע בסוף לכל הטקסט רווח אחיד בין השורות)
מה הקוד בחיפוש והחלפה?
בעיה נוספת שנוצרה. שהמילה שירדה באופן אוטומטי לשורה שניה, עומדת לבדה בשורה. איך אני גורמת לשורה השלישית לעלות שורה ולהצמד למילים שירדו בעקבות התיבת טקסט?
חיסכו לי עבודה ידנית.....
בתודה מראש לכל עזרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פפפ;836784:
למה להוסיף אנטר???
כדי לקבוע רווחים שווים בין שור לשורה, לא?
בינתיים נראה לי שמצאתי את הנוסחא בחיפוש והחלפה:b^ ו k^

• הוסף לסימניות
אם אפשר להסביר יותר ברור את הבעיות, זה יעזור.

• הוסף לסימניות
אנסה להסביר עצמי.
מי שהקליד את הטקס לא חשב על עימוד באינדיזיין.
הוא עשה אנטרים כאוות נפשו.
כעת, כשאני באה לעמד, אני אמורה לקבוע רווח אחיד בין כל השורות.
גם אם היה נניח אנטר אחד אחרי כל שורה, עדיין יש לי בעיה.
והיא: ברגע שהצרתי את תיבת הטקס, חלק מהמילים שהיו באותה שורה ירדו לשורה מתחתם, מחוסר מקום, ואז שוב בינם לבין השורה שהיו בה מקודם, אין אנטר. הם צמודים בלי רווח.
איך אני גורמת לכל הטקסט להיות ברווחים שווים בין כל השורות.
מה שמצאתי עד עכשיו זה הקוד שכתבתי, אך הוא מתאים רק לקטעים קטעים שבהם אין שילוב של סוגי רווחים שונים. הקוד הזה אומר:תעשה אנטר שווה בין כל השורות המסומנות.
מקווה שהבנתם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת7;838434:
אנסה להסביר עצמי.
מי שהקליד את הטקס לא חשב על עימוד באינדיזיין.
הוא עשה אנטרים כאוות נפשו.
כעת, כשאני באה לעמד, אני אמורה לקבוע רווח אחיד בין כל השורות.
גם אם היה נניח אנטר אחד אחרי כל שורה, עדיין יש לי בעיה.
והיא: ברגע שהצרתי את תיבת הטקס, חלק מהמילים שהיו באותה שורה ירדו לשורה מתחתם, מחוסר מקום, ואז שוב בינם לבין השורה שהיו בה מקודם, אין אנטר. הם צמודים בלי רווח.
איך אני גורמת לכל הטקסט להיות ברווחים שווים בין כל השורות.
מה שמצאתי עד עכשיו זה הקוד שכתבתי, אך הוא מתאים רק לקטעים קטעים שבהם אין שילוב של סוגי רווחים שונים. הקוד הזה אומר:תעשה אנטר שווה בין כל השורות המסומנות.
מקווה שהבנתם.

עדיין לא הבנתי.
את מדברת על שורות או פסקאות?

ולמה אם יורד טקסט לשורה הבאה נעלם הרווח?! הרי הוא דוחף איתו גם את האנטר.

מ"מ לכתחילה הדרך הנכונה לקביעת רווח בין פסקאות היא על ידי הגדרת רווח לפני/אחרי בסגנון הפסקה.

• הוסף לסימניות
לא ממש הבנתי את השאלה-אבל זה אולי יעזור למי שצריך
אפשר בחלון ההחלפה להוציא אנטרים מיותרים:
find what: ^p^p
change to: ^p

• הוסף לסימניות
ולמה אם יורד טקסט לשורה הבאה נעלם הרווח?! הרי הוא דוחף איתו גם את האנטר??

תשובה לאליעזר:כי אם כתבת שורה ארוכה ארוכה והחלטת להצר את תיבת הטקסט. מה קורה לחלק מהמילים הסופיות שלא נכנסות? יורדות למטה. ולמה שיהיה ביניהם אנטר, הרי הם המשך של השורה?!
כך יוצא שחלק מהשורות יש ביניהם אנטר וחלק לא. זה הבלאגן שלי.
אם תחילת כל שורה היתה אנטר, אז הייתי קובעת רווח שמתאים לי לכל העסק.

גודמא: (כך זה נראה בדף. הבהתחלה אנטר ברווח שקבעתי וחלק אין אנטר)

אני מנסה להבין אני מנסה להבין

אני מנסה.

• הוסף לסימניות
הנה דף מתוך החוברת: עדיין ללא טיפול בריווחים.

קבצים מצורפים

• פרוג.jpg
    KB 69.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
וכך נראה דף שעבדתי עליו ידנית:

קבצים מצורפים

• עבודה ידנית.jpg
    KB 79.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת7;838508:
וכך נראה דף שעבדתי עליו ידנית:

כלומר המקליד משום מה עשה אנטר בסוף כל שורה?!

אם כן הרי בסוף פסקה יהיו שני אנטרים.

הפתרון פשוט.
חפשי שני אנטרים, החליפי ב$
כעת חפשי כל אנטר והחליפי ברווח רגיל.

כעת חפשי $ והחליפי באנטר.

ואת המרווח בין שורות תגדירי מעכשיו והלאה בהגדרות סגנון. וכך תוכלי לצמצם קצת את הרווח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה