כללי עזרה באינדיזיין בנושא טקסט

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעמד חוברת באינדיזיין, הטקסט ערוך בוורד עם הדגשות, סוגריים קטנים וכו',
ייבאתי את הטקסט ובבואי להחליף פונט אז פונטים מסויימים מתקטנים,
האם יש דרך קלה להגדיל את הטקסט בלי לאבד את כל העריכה שנעשתה או שהדרך היחידה זה לסמן קטעים בנפרד ולהגדיל? :confused:
מקווה שהובנתי, תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אם הם מתקטנים בכל מקום בצורה שווה, כנראה יש להם סגנון תו/פסקה משלהם.
תבדקי אם זה המקרה, ואם כן, אפשר פשוט לערוך את הסגנון.
במידה ואין להם סגנון תו משלהם, אך יש להם ערך שווה, אפשר לחפש את הערך בחפש והחלף.
אם בכל מקום זה משהו אחר, אז העבודה ידנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;2148074:
אם הם מתקטנים בכל מקום בצורה שווה, כנראה יש להם סגנון תו/פסקה משלהם.
תבדקי אם זה המקרה, ואם כן, אפשר פשוט לערוך את הסגנון.
במידה ואין להם סגנון תו משלהם, אך יש להם ערך שווה, אפשר לחפש את הערך בחפש והחלף.
אם בכל מקום זה משהו אחר, אז העבודה ידנית.

תודה על התשובה המהירה!
הטקסט כן מתקטן בצורה שווה, איך אני עורכת סגנון תו? קצת הסתבכתי מישהו יכול להסביר?

• הוסף לסימניות
צרפתי צילום מסך, רואים כאן שהפונט קליגרף במידה 10 קטן מפונט דוד במידה 10,
במצב כזה אפשר לשנות גודל על כל הטקסט, איך אני עושה את זה? מופיע לי בחלונית של הסגנון תו כל מיני שמות מוזרים, מהזה?
בקיצור הסתבכתי, מה השלבים?

קבצים מצורפים

• טקסט באינדיזיין.JPG
    KB 139.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
פשוט עורכים את סגנון התו. קלי קלות.
בוחרים את הסגנון, קליק ימיני, Edit, ועורכים אותו לגודל ולפונט הרצוי וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה