כללי עזרה באינדיזיין!! דחוף

• פותח הנושא zevUP
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה הדרך הטובה לייבוא מלל מעורבב עברית-אנגלית מוורד לאינדיזיין?
האם כשאני מייבא את המלל אני צריך לסמן את כל המלל העברי ולתת לו פונט ובנפרד פונט אנגלי ולתת לו פונט, מה שקורה עכשיו בייבוא הוא שם לי מרכאות חכמות אפילו שהאפשרות הזאת כבויה, אז מה הפיתרון?

• הוסף לסימניות
בנוגע למרכאות:
בד"כ אם בוורד המרכאות 'טיפשות' אז גם אם האפשרות כבוייה - הם ייובאו.
תעשה לפני כן החלפה בוורד.

• הוסף לסימניות
ייבוא טקסט

תייבא את זה מוורד כמו שאמרת, בנוגע למרכאות - אז כשאתה מייבא כנראה ביטלת את המרכאות החכמות, אני חושב שצריך לבטל את זה גם בהגדרות האינדיזיין עצמו כלומר קונטרול+k >אות>להוריד את הV מאופציית ה'מרכאות החכמות'.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שוב, זה לא תמיד עוזר אם בוורד זה 'חכם'.

• הוסף לסימניות
ומה הבעיה בדיוק להחליף את כל המרכאות החכמות אחרי זה באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
כי בוורד יותר קל (לי). וחוצמזה שאינדי זה של אדובי, אז עדיף להשתמש מה שפחות:)
ולא, אני היחיד בדור שחושב ככה. אין עוד כמוני.

מיועד למחיקה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;81002:
כי בוורד יותר קל (לי). וחוצמזה שאינדי זה של אדובי, אז עדיף להשתמש מה שפחות:)
ולא, אני היחיד בדור שחושב ככה. אין עוד כמוני.
מיועד למחיקה...
בוורד יותר קל לך? אבל באינדיזיין יש לך QUERY מוכן (או שזה עושה את הפעולה ההפוכה. כבר לא זוכר)
אתה לא היחיד שחושב ככה.
אין עוד כמוך, כל אחד הוא עולם בפני עצמו, וכשאין שאין פרצופיהן וכו'.
מיועד למחיקה? למה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה קרה לי בדיוק לאחרונה.
מה שעשיתי בסופו של דבר (בהתאם לקובץ של שלומית היימן באתר פונטביט "כיצד לייבא טקסט עברית-אנגלית מוורד לאינד'" או משהו כזה ובהתאם לכיוון שניתן לי בפורום.) צריך לשנות את הסיגנונות של העברית והאנגלית עוד בוורד, ולייחד גודל אות שונה לכל שפה (בגלל הפרשי גודל 12 לדויד ו 10 לטיימס) ולייבא לאינד'.
לאחר מכן לאינד' כבר לא תהיה בעיה והוא יזהה כל שפה בפונט שלה (ולא מה שקרה לי כשסימנתי פונט אנגלי הוא הראה לי בעברית ואז לא יכולתי לעשות שינויים גורפים באנגלית)
נראה לי שגם בעיית המרכאות החכמות נפתרת פה. רק תבטלו את ה-V במסך הייבוא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה