כללי עזרה באינדיזיין - מידע משתנה בכותרות

• הוסף לסימניות
אני רוצה כותרות משתנות באינדיזיין לשמות הפרקים בספר
ויש מצב שבעמוד אחד יש 2 כותרות- כלומר יש עמודים שיש בהם שמות של 2 פרקים, איך אני מגדירה את זה ?
כרגע הגדרתי רק כותרת רצה אחת, אני רוצה שבחלק מהעמודים תהיה כותרת נוספת עם קו מפריד בינהם
איך עושים את זה?
upload_2018-11-18_9-33-22.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני רוצה כותרות משתנות באינדיזיין לשמות הפרקים בספר
ויש מצב שבעמוד אחד יש 2 כותרות- כלומר יש עמודים שיש בהם שמות של 2 פרקים, איך אני מגדירה את זה ?
כרגע הגדרתי רק כותרת רצה אחת, אני רוצה שבחלק מהעמודים תהיה כותרת נוספת עם קו מפריד בינהם
איך עושים את זה?

2 שמות הפרקים הם מאותו סגנון? רק שבעמודים שיש 2 פרקים יופיעו למעלה 2 ובעמודים שיש פרק אחד יופיע בכותרת 1?

• הוסף לסימניות
תיצור מסטר שונה בשביל העמודים שבהם יש 2 כותרות

• הוסף לסימניות
תיצור מסטר שונה בשביל העמודים שבהם יש 2 כותרות
אם זה אותו סגנון אין צורך ליצור מאסטר שונה
פשוט להגדיר לדוגמא כותרת 1 (הכותרת הראשונה בעמוד) - כותרת 1 (הכותרת האחרונה בעמוד) וכשאין 2 כותרות תופיע רק כותרת 1

• הוסף לסימניות
פשוט להגדיר לדוגמא כותרת 1 (הכותרת הראשונה בעמוד) - כותרת 1 (הכותרת האחרונה בעמוד) וכשאין 2 כותרות תופיע רק כותרת 1

לא נכון, זה יופיע כפול

• הוסף לסימניות
צודק. זכור לי שהשתמשתי בזה והצלחתי להתגבר על הבעיה הזאת אני ינסה לבדוק את הקובץ

• הוסף לסימניות

זה לא יעבוד, כי יופיע כותרת 1 פעמיים [כי כשיש רק כותרת אחד בעמוד - הוא גם הראשון וגם האחרון...]

*עריכה*: אוקיי... הייתי מדי לאט...

• הוסף לסימניות
אולי יש סקריפט שמטפל בבעיה הזו
(יש ל-InTools סקריפט שנקרא PowerHeaders שפותר כמה בעיות בכותרות משתנות אך אני לא זוכר אם גם את זה או לא)
במסטר שאמור להופיע כותרת אחת, להשתמש רק בראשון,
במסטר שאמרות להופיע 2 כותרות, ליצור שני משתנים, אחד לכותרת הראשונה ואחד לאחרונה

• הוסף לסימניות
אולי יש סקריפט שמטפל בבעיה הזו
(יש ל-InTools סקריפט שנקרא PowerHeaders שפותר כמה בעיות בכותרות משתנות אך אני לא זוכר אם גם את זה או לא)
במסטר שאמור להופיע כותרת אחת, להשתמש רק בראשון,
במסטר שאמרות להופיע 2 כותרות, ליצור שני משתנים, אחד לכותרת הראשונה ואחד לאחרונה
תודה רבה !!
ניסיתי לעשות מסטר חדש
הוספתי עוד משתנה טקסט והגדרתי אותו להשתמש באחרון וכן הוספתי לפניו רווח וקו מפריד
והוא שינה לי בצורה הזאת גם את המשתנה הראשון
איך גורמים לו להגדיר רק משתנה אחד?

• הוסף לסימניות
לאף אחד לא יצא לעבוד עם כזה דבר?
בבקשה, עזרתכם חשובה
לא הצליח לי ב-2 מסטרים הוא פשוט לא קולט עוד מידע משתנה בשום אופן

תודה מראש למסייעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה