כללי עזרה באינדיזיין - Text Wrap

• הוסף לסימניות
אני רוצה שטקסט באינדיזיין לא יעלה על אוביקט שנמצא ברקע- (במאסטר)
אני מנסה לעשות text wrap לאוביקט וזה לא הולך.
משהו בתהליך לא נכון
מי יכול לעזור????????:D:D:D:mad:

• הוסף לסימניות
אם זה במאסטר הטקטס לא יתיחס אליו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1646240:
אם זה במאסטר הטקטס לא יתיחס אליו

אז אני אמורה להעביר את האוביקט מהמאסטר לדף שבו אני רוצה את הtext wrap??

• הוסף לסימניות
כולם פה כבר ישנים?!

• הוסף לסימניות
תבני שני מאסטרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1646257:
תבני שני מאסטרים

לא הלך לי
מה אני צריכה לעשות -מהו התהליך בקצרה
למישהו יש זמן אלי?:mad::D:eek::cool:

• הוסף לסימניות
לכאורה מה שעשית אמור לעשות את זה כמו שצריך.
את יכולה לשלוח לי את הקובץ ואראה.

• הוסף לסימניות
שרה חסידה- תודה על הרצון...
מצאתי את מקור הבעיה
מקווה להסתדר

• הוסף לסימניות
מצוין!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבטעות הגדרתם שדחית הטקסט תחול רק על המאסטר, בדקתם שהאפשרות הזו לא מסומנת?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 26.9 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה