כללי עזרה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לעשות insert של דפים מקובץ X (קובץ אינדיזיין) ולייבא אותם לקובץ Y באינדיזיין?
איזה דרך אפשרית????
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בהחלט
זה רעיון מומלץ ביותר.
עושים פלייס באופן הרגיל ומסמנים את מספרי העמודים שאותם ברצונך להביא.

• הוסף לסימניות
או שפשוט תעבירי את הדפיס עצמם. השאלה לא מספיק מפורטת.

• הוסף לסימניות
אם שני הקבצים פתוחים, הולכים לקובץ המקור, בחלונית העמודים בוחרים את העמודים הרצויים,
קליק על החץ הקטן בצד: Move Pages, ואז יש לך פקודה בשם: Move To
שם אפשר לבחור את קובץ היעד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1472217:
אם שני הקבצים פתוחים, הולכים לקובץ המקור, בחלונית העמודים בוחרים את העמודים הרצויים,
קליק על החץ הקטן בצד: Move Pages, ואז יש לך פקודה בשם: Move To
שם אפשר לבחור את קובץ היעד.
הצלת אותי - זה מעולה!!!

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין העברת עמודים, לבין יבוא עמודים.
אני משתמשת ביבוא עמודים כאשר יש לי גרפיקה מורכבת, למשל תשבץ,
אני בונה אותו בקובץ נפרד, ומייבאת אותו לאינדי', כך בקלות ניתן לשנות גודל
בלי להסתבך עם עמודות וטורי הטבלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה