כללי עזרה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני באמצע עימוד ספר ועשיתי מספור לעמודים
כעת אני רוצה עלעשות חלקת מספור אחרת והתוכנה לא נותנת לי לשנות
איך מאפסים את המספור

• הוסף לסימניות
אתה פשוט מוחק אותו במסטר

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר יש מספור על הדף עצמו בחלונית הדפים

• הוסף לסימניות
יש לך תיבת טקסט עם מספור?
מה אתה רוצה לעשות? למחוק את המספור? או לשנות את הסוג (1,2 במקום א.ב וכדו')?

• הוסף לסימניות
לוקחת טרמפ על השרשור באותו נושא: מיספור באינדיזיין
האם יש אפשרות להתחיל את המספור מעמ' 3 למשל כדי שלא יחשב הכריכה והעמוד הראשון כמספר עמוד?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;1874806:
אני באמצע עימוד ספר ועשיתי מספור לעמודים
כעת אני רוצה עלעשות חלקת מספור אחרת והתוכנה לא נותנת לי לשנות
איך מאפסים את המספור

בטל את המקטע החדש שיש באותו עמוד
(אם זה הרבה אפשר בסקריפט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מצגת013;1874897:
לוקחת טרמפ על השרשור באותו נושא: מיספור באינדיזיין
האם יש אפשרות להתחיל את המספור מעמ' 3 למשל כדי שלא יחשב הכריכה והעמוד הראשון כמספר עמוד?
תודה לעונים

צרי מקטע חדש ותני לו מספור מ1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה